tokyo!

vill jag sågärna åka till någon gång. hade vi inte längtat så mycket efter thailands vita sandstränder så hade det nog blivit en smekmånad i tokio istället. så mycket liv och rörelse i denna stad.. som förövrigt är världens största stad. jag gillar verkligen filmen tokyo drift. den utspelar sig i tokyo. fantastiskt fint är det. och allt verkar så mysigt på någe sätt. dit ska vi bannemej åka innan vi skaffar vårat första barn (:

image3834

image3833



Kommentarer
Postat av: Mysan

jag tycker du och jag ska ta en sista minuten resa i sommar, vad säger du honey?=)

2008-01-22 @ 18:55:33
URL: http://mysackan.blogg.se
Postat av: fanny

mysan: det hade varit skit mysigt och KUL! :D vi får ta att kolla upp det där gumman :) vart vill du åka? PUSS!

2008-01-22 @ 19:00:58
URL: http://pinkpills.blogg.se
Postat av: Anonym

tjoho. jag följer din blogg dagligen och har en undran bara.. (kan vara så att jag inte läst så pass många månader bakåt) va jobbar du på egentligen och varför är du sjukskriven? gillar din blogg extremt. mvh Cicci

2008-01-22 @ 19:40:42
Postat av: fanny

cicci: va kul att du gillar bloggen. du har nog inte missat det, tror inte jag skrivit varför jag är sjukskriven. min läkare sjukskrev mig när jag "gick in i väggen" av depression. depressionen grundar sig i massa saker som jag helst inte vill ta upp här. men det är iallafall orsaken till att jag inte jobbar just nu. jag jobbade på H&M som dekoratör. jag är sjukskriven minst ett år till, men kommer under tiden plugga till inredningsarktiket och arbetsträna, så livet inte står stilla helt (: så så ligger det till! hoppas jag svarade någelunda även fast jag inte berättar varför jag varit deprimerad. Kram :)

2008-01-22 @ 19:46:18
URL: http://pinkpills.blogg.se
Postat av: busliv

Vilken kul/fin/bra blogg du har. Hittade hit häromdagen o nu är du med på min favvolista :-)

Å tokyo (jag stavar det så :-)) är våran favvis stad också. Skulle jättegärna åka dit.
Vi har två grabbar på snart 7 o 9 å dom skulle nog älska det!!!(lillasyster får stanna hemma om vi åker inom den närmaste framtiden)

Får se om vi kommer dit någongång.Eller så åker du före oss o så kan jag läsa om det i din blogg.

2008-01-23 @ 00:07:18
URL: http://busliv.blogg.se/
Postat av: Anonym

du svarade på min fråga och jag är nöjd! allt behöver världen och jag inte veta :) hoppas du mår bättre, fast de verkar gå rätt bra för dig me tanke på din prins och alla planer du har och motivationen du hela tiden skaffar/får/har. hoppas ni får lägenheten,ser med spänning fram emot bilderna så du kan isperera av dig lite för mig och min sambo (som dessvärre inte bryr sig speciellt mkt mer än att får bo och ha en vardag med mig.) ta hand om dig! kram cicci

2008-01-23 @ 00:56:33
Postat av: Mysan

jag vill åka dit du vill åka, tihi men kanske till något varmt ställe?:) hinne rnog inte spara pengar till tokyo eller något sånt men var vill du?:)
Älskar dig!

2008-01-23 @ 14:29:47
URL: http://mysackan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback