Trötter!

Nu är jag jättetrött! massa intryck idag. phu. men det har varit en mycket mysig dag (: vi har varit på asko och kikat, i kista, hemma hos alexanders föräldrar och pratat lite om bröllopet och sen provat brudklänningen. jag är skit velig men bestämde mig för att inte köpa den. det kändes jobbigt att säga det till tjejen som sålde den..! hon erbjöd sig till och med att sänka priset en massa.. men känns det inte helt hundra så gör det ju inte. på tisdag ska vi iallafall åka till en brudbutik med massa klänningar och prova. men jag är fortfarande sugen på att beställa en av de två jag bloggade om tidigare. vi får se (:

fick med oss jättegod köttfärssås från alex försäldrar som vi åt när vi kom hem med pasta. gott. och skönt att slippa laga mat när man är så trött.

ska bara kika runt lite på nätet och sen gå och lägga mig och sova. är som sagt jättetrött. imorgon ska vi åka till slottet där vi ska gifta oss och välja ut en vigselplats! spännande.

förlåt att det blivit sån bloggtorka de senaste dagarna, har noll fantasi. men jag kommer igen snart igen (:



Kommentarer
Postat av: Sigvekarolina

Hello! I was wondering if anyone could help me by giving me some arabic preyers so I can copy them out as I am making a torah for school! Please email me or reply on this Guestbook! Thank you! I love the website by the way!

2008-09-08 @ 08:54:24
URL: http://sigvekarolina.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback