god morgon!

vi har precis ätit frukost, det blev hallon & banan smoothie, knäckebröd och sramble eggs. riktigt gott. och mättande  amie ringde nyss och frågade om vi kunde åka till slussen och gamla stan och gå runt och mysa. köpa dricka och njuta i solen. så det ska jag göra! riktigt mysigt! ska åka hem så jag är hemma vid fem halv sex så jag kan äta middag med älsklingen  sen ikväll ska jag ta det lugnt här hemma, ev. kommer amie med hem hit så då blir det nog film och så! ska tvätta lite tänkte jag också. och vika tvätt. kul va  men det är ju sånt som måste göras..!

kvällen var supermysig igår. jag och tessan var ju på bio och såg narnia prins caspian. riktigt mäktig film. älskar sånna filmer! vi satt högst upp i en sån där soffa. och det var inte en kotte framför oss så vi såg riktigt bra  sen tog vi tåget hem och var hemma vid ett, drack lite te och sen somnade jag vid halv tre. vaknade pigg som en mört vid halv elva. det är konstigt för jag brukar vara hur trött som helst om jag sover mindre än 12 timmar. måste vara all nyttig mat. me like!

ska duscha nu och sminka mig och klä på mig. i dag är det strålande sol! blir klänning och maryjanes på fossingarna! jag vill åka och kika på zara också, dom har fina chinos för 249 kr. vill ha! vi får se!

hörs senare ikväll. hoppas ni får en mysig dag! det ska jag ha! puss&kram.



Kommentarer
Postat av: Sandra

Gumman, måste bara fråga vilken färg du hade i håret till bröllopet, den är så där härligt röd/violet. Vill ses snart. Puss och kram

2008-07-23 @ 13:54:53
URL: http://hallonkakan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback