God natt! (:

förlåt för lite bloggning idag. blir lätt så när mitt hjärta är ledigt och ni förstår säkert att jag vill umgås så mycket jag bara kan med honom  vi har precis borstat tänderna. jag har blivit duktig och börjat med tandtråd.. äntligen. undra hur många år min tandläkare sagt åt mig att använda tandtråd  jag har varit slarvig. men inga hål har jag haft iallafall.

ikväll har vi varit på middag hos våra vänner och ätit jättegod middag, tacos med kycklingfilé ist för köttfärs, mycket godare än med köttfärs, både jag och alex älskar kyckling! (: jum. måste prova det snart igen. sen åt vi rabarberpaj med vaniljsås till efterätt och jag som inte ätit något sött på nästan två veckor känner mig rund som en boll. haha. jag har ganska kraftig svankning pga. min skolios och såfort jag äter mer än vad jag brukar sväller magen upp som en balong. jag är fortfarande jättemätt, men det var supergott iallafall och trevligt, som vanligt (: ska dit på onsdag igen. vi har sålt vårat gamla ekbord till dom så alle ska hjälpa thomas att frakta över det. in med pengarna på sparkontot (: jupp! har lagt upp massa annonser på blocket nu när vi kom hem och ska lägga upp fler imorgon tänkte jag när alle är på jobbet. nu ska vi minsann skramla ihop massa stålar på saker vi inte använder  bla. våran svarta bumling lampa..! älskar den. men som sagt, har ingen plats för den.

ska krypa i säng nu med min tuss som ska upp imorgon vid 06 och jobba. tycker han är så himla duktig som jobbar så mycket. världens bästa man (: ska läsa min nya plaza som kom en vecka försent.. fick ringa och påminna dom att skicka ut min tidning.. och det är inte första gången det händer! jaja, nu har jag min tidning iallafall ^^

juste.. på onsdag öppnar ett nytt byggvaruhus här i stockholm och dom första femtio personerna som går in när dom öppnar får 1000 kr pressentkort av dom. det enda man behöver göra är att ha oragna och rosa kläder på sig! gissa om vi kommer stå där i oranga och rosa kläder kl 07:00 på morgonen och få gratis målarfärg mm till vardagsrums renoveringen, hihi. man måste vara smart

nej, nu ska vi gå och lägga oss! hoppas ni sover gott. så hörs vi imorgon! då kan jag blogga massa, för jag är ensam till kvart i åtta!

puss&kram



Kommentarer
Postat av: Maria

Vad heter byggvaruhuset? :)

2008-07-14 @ 11:35:31
Postat av: Stina

Du nämnde om att ni åt kycklingfilé till tacos men de finns ju kycklingfärs och de är mkt godare än köttfärs. :)

2008-07-14 @ 16:37:54
URL: http://ladyinblack.blogg.se/
Postat av: Marielle

Kan du inte knäppa kort på er i dem kläderna som nu ska ha på er? Skulle vara så kul å se:).

2008-07-14 @ 18:18:51
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback