god natt

nyduschad och nytvättad pyjamas på mig (: har precis mumsat i mig knäckebrödmackor med rökt skinka på och ett glas fil med blåbär och hallonsmak. jum! gott att fylla magen lite. varit vrålhungrig sen middagen och frukten mättade inte speciellt bra. min kropp är van vid sötsaker och det märks tydligt på mig när jag inte får i mig socker.. blir fruktansvärt känslig av mig. grät en skvätt och sen gick det över :P

ska leta upp en inredningstidning som jag inte redan läst.. och lägga mig i sängen och läsa. ringa upp älsklingen igen och mysprata. saknar honom så himla mycket. nästnästa vecka när han jobbar igen börjar han på bil nr 3 och kommer börja klockan 21:30 på kvällarna. underbart, då slipper vi stressa med middagen och kan ta det lugnt på dagen och hitta på saker. perfekt. han kommer jobba så i tre månader innan han byter bil igen, whii (:

hoppas det blir fint väder imorgon. frukost på balkongen äter vi nästan varje dag nu. himla mysigt. ska åka till länna också och byta mina tofflor som det var ett hål i :O tur att man är så noga med att spara kvitton! skönaste tofflorna iallafall. funderar på att köpa ett till par..!

nu blir det sängen och läsa! sov så gott kära ni. puss&kram ♥





Kommentarer
Postat av: Jennica

Ah okej, tre badrum va ju inte så farligt hihi :)



Vi har visst börjat leva nyttigare samtidigt du o jag :) Får peppa varann :)



ha det så bra, natti! Kramis!!

2008-07-05 @ 23:58:13
URL: http://catylicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback