Jobba på Urban Outfitters?!

hej på er! hoppas att ni mår bra?, det gör jag. jag är jätteglad faktiskt. det har varit en jättemysig dag idag. jag åkte till stan med tessan, sa hej då och mötte upp amie vid åhlens. så gick vi och shoppade lite. det blev en mjuk spetsbh i turkost från gina tricot, som jag glömde kvar i amie's väska, så den får jag fota sen, ett par chinos från zara och ett par geek brillor. efter det gick vi till norrmalmstorg och satt oss på ett utefik och åt skit god glass. jag var varit sjukt slavrig med godis och glass den här helgen och veckan. dock var vi ju på kryssning, men nu har jag ingenting att skylla på. haha. sista dagen idag (; efter det gick vi in på sveriges enda urban outfitters. har alltid velat gå in där, men aldrig kommit dit av massa anledningar. affären ligger i en äldre gammal bio. helt galet vackert. fint tak med guld detaljer och enormt högt i taket. och stoort! jag shoppade ett par svarta tygskor med snörning och ett par svarta geek brillor. skitfula. dock tyckte älsklingen att jag var jättesöt i dom  när jag var där inne hände det något roligt.. jag pratade som vanligt massa med tjejen i kassan. kommer ihåg själv när jag jobbade på h&m vad man blev glad om det var någon som handlade som var trevlig. så vi pratade om lokalen affären låg i, mm. sen innan jag ska få kvittot säger hon glatt "om du inte har något jobb så tycker jag absolut att du ska söka hit, du skulle verkligen passa för det här jobbet, du har världens utstrålning! om du vill så tycker jag verkligen att du ska komma in med ditt CV" gissa om jag blev glad! jag vill ju verkligen börja jobba, men vet inte hur mycket jag klarar av just nu. därför ringde jag FK och frågade om det går att få pröva på.. och det går! det hade varit helt underbart kul att få jobba där. jag har ju jobbat i klädbutiker innan! det är kul egentligen hur långt man kan gå bara på att vara trevlig och le mycket! glad blev jag iallafall!

nu är jag iallafall hemma. älsklingen åkte in till stan och hämtade mig. skönt, för jag var trött i fötterna. han dammsuger nu och lagar mat och jag slappar. haha. snäll jag är då. ska ta och hjälpa honom nu.





dagens frilla



nya chinos



älskar dom! fint att kavla upp benen..



nerd







nu ska vi äta (: puss&kram



Kommentarer
Postat av: anneli

2008-07-23 @ 22:50:50
Postat av: anneli

Oj, råkades trycka iväg kommentaren innan jag ens skrivit den. Skulle bara skriva att VAD KUL! Tänk vad mycket ett leende kan göra. Hoppas du får börja jobba där lite! Superkul.



Kram

2008-07-23 @ 22:52:01
Postat av: josefin

I vilken stad ligger ourban outfitters?

Gött värre. Inte konstigt att de frågade dig. Har läst din blogg ett tag nu och du verkar som en jätte härlig person. :)

2008-07-24 @ 08:39:59
Postat av: fanny

josefin: den ligger i stockholm :) tack va snäll du är, glad jag blev nu! kram

2008-07-24 @ 10:19:09
URL: http://pinkpills.blogg.se/
Postat av: Aurosia

Du är så sötljuv!

2008-07-26 @ 00:02:19
URL: http://theheartbeatofadoll.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback