kryssning

ska bli riktigt roligt att åka på kryssningen idag (: sett fram emot det jättelänge nu. båten går kl 17:00, men vi ska ta tåget runt halv fyra (: för vi har ingen bil :/ så är det! man känner sig handikappad utan bil..!

vi vaknade vid nio av att någn i huset borrade. så vi gick upp och åt frukost. idag blev det banan smoothie till älsklingen och jordgubbs smoothie till mig. han är så söt och gör sin egen varje morgon nu ^^

funderar på vad jag ska ta med mig.. blir några klänningar, har alltid så svårt att välja, jenas, någon tjocktröja och lite annat. ska inte glömma platttången.

ska ta och sätta fart nu. hoppas ni får en mysig helg så hörs vi på söndag igen (:

har kikat på en annan bil nu.. mitsubishi lancer. skit snygg!  och stor. vi får se vad det blir. ska bli spännande iallafall. köper vi den här kommer det kosta oss 3800 kr i månaden och då ingår benis (vi har räknat på hur mycket vi åker varje månad), försäkring och avbetalning (: och lustigt nog blir det billigare i månaden för oss än när vi hade volvon.. den drog mycket mer i bensin och gick sönder ofta..! tokigt va. det är billigare att åka runt i en helt ny bil..! (för er som kommenterade och sa att det var det sämsta vi kunde göra)





den här fast i svart eller mörkgråå.



Kommentarer
Postat av: Rebecca

Ha så trevligt på kryssningen! :)

Kram Rebecca

2008-07-18 @ 13:52:28
URL: http://femtioniokvadrat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback