snart god natt

ska snart krypa ner i en nybäddad säng. vi gjorde en grundlig städning i sängen idag. skönt! tvättade sängskyddet och vädrade täckena och kuddarna (: har en osläst plaza tidning som jag ska blädra i. älskar att drömma mig bort i inredningstidningarna. underbart!

nej, nu ska jag komma i säng! har pratat med tessan nu i en timme, så detta inlägg blev lite utdraget, haha. hoppas det blir soligt imorgon. ska in till stan och fika med helena och sen hämtar älsklingen upp mig så ska vi åka och köpa bröllopsfotoalbumet och dvd skivor. vi ska bränna bröllopsvideon som är klar. den är så jäkla bra! (: älsklingen min har varit riktigt duktig. han har lagt till lite effekter så bilden ser helt sagolik ut, lite vit lixom. min klänning lyser! åh (: ska försöka lägga upp den här sen, hoppas det går eftersom den är så stor.

nu - sova! puss&kram




Kommentarer
Postat av: Pinar

PLAZA interior drool!

2008-07-27 @ 02:16:57
URL: http://nooshis.blogg.se/
Postat av: Leva

Tack vännen! Jag hittade den, och MYCKET annat smått och gott. Vilken bra sida, den har jag inte hittat förut KUL med nytt ;)

Allt är bra med mig nu, det är mycket som vänder så det är en häftig sommar på många plan :)Det är bara att vara tacksam <3

Härligt att allt går så bra för dig,hoppas att det blir bra med jobb för dig också när du är redo.

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

2008-07-27 @ 08:59:02
URL: http://mininreresa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback