sovdax!

tidigare än vanligt men imorgon ska jag upp och jobba på hunddagiset och vill vara riktigt utvilad (: ann åkte hem för tio min sen och så fort hissen åkte ner gick jag och tvättade bort sminket, bäddade upp sängen och satte på mig en stor sov t-shirt. ska lägga mig och läsa plaza's hustidning, bläddrade i affären och såg massa nybyggen, dröm! ska bli kul att läsa (:

imorgon ska jag upp vid halv åtta, äta, duscha och klä på mig. vet inte om det är buss strejk nu igen.. det stod någonting om det på sl's hemsida, så i värsta fall får älsklingen köra mig, men det gick bra sa han (: snällisen.

det har iallafall varit en mysig kväll. nikkie är så himla söt. man vill bara äta upp henne ^^ ann frågade mig om jag hade barnlängtan och visst har jag det, både jag och alle, men nu ska vi plugga och få fasta jobb (och även jobb som vi trivs med) så runt 25, 26 kommer väl första knådden kan jag tänka mig (: ska bli mysigt. alex kommer bli världens bästa pappa! det vet jag (: och jag kommer bli världens bullmamma. tror alle iallafall (; vi får väl se.

hoppas ni haft en gosig kväll. och att ni sover så gott sen. imorgon är det som sagt jobb, sen vid halv fyra ska jag möta tessan vid åhlens inne i stan och gå till ett mysigt fik och äta lunch/middag. mysigt att träffas. kramas och prata (: saknar! sen på kvällen ska jag bara ta det lugnt. amie skulle komma på middag, men vi ska ta det på fredag istället. så alle åker hem till sina föräldrar för vi ska få ha våran tjejkväll och sen kommer han hem på kvällen (:

nej nu ska jag sussa. sov så gott! puss&kram.



Kommentarer
Postat av: Ia Darling

Söta Fanny!

Jo jag fick till kodningen tillslut tror jag. Hjärtana vid sidan av här i din blogg är ju söta :) Idag har jag haft fullt upp och mest försökt rå om mig själv sedan jag kom hem från jobbet.

Sov så gott.

Puss & Kram.

2008-07-09 @ 23:22:02
URL: http://iadarling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback