we are officially married.

det blir många pauser i soffan, vid bloggen nu.. dax att dammsuga kanske? :P tvättmaskinen och diskmaskinen står på och jag håller på att vädra ut i sovrummet. ska dra med dammsugaren strax och torka golven och sen blir det städa inne i badrummet och dusch efter det (:

hoppas ni inte tycker jag är knasig som funderar på lösenord på bloggen.. men jag har nästan 400 läsare om dagen och det är lite creepy när det är typ tre st som "visat" sig och kommenterat här. jag skriver ju som sagt ganska mycket av mitt privatliv. så ni kanske förstår ändå? (: får se hur det blir sen. jag är inte elak och stänger av er från bloggen såklart. jag skriver ju inte bara för mig själv heller. då hade jag kunnat skriva i en vanlig dagbok. så även fast ni inte kommenterat innan så är det ju iallafall kul nu att veta vilka ni är.. som vissa av er skriver så känner ni ju mig vid det här laget, men jag har ingen aning om vilka ni är.. så, vilka är ni egentligen?!

jag är sjukligt sugen på glass. men det spelar ju ingen roll heller. det är inte lördag..!

vill ni veta en kul sak?! nu står det Fanny på våran ytterdörr. hihi. och även nere i trapphuset. we are officially married. känns himla mysigt faktiskt (: kommer nog stirra mig blind på den skylten varje gång jag ska låsa upp dörren.

dammsuga var det ja. hoppas ni alla, får en mysig kväll. vi hörs ju mer sen (: puss&kram!




hemsk ytterdörr har vi.. ska köpa en sån där säkerhetsdörr sen (;

Trackback