God kväll kära läsare (:

vilken mysig kväll jag och mamma har haft. hon har precis åkt. vi tittade på bröllopsbilder, fikade med chockladpudding med grädde och te. gott gott. orkade inte äta upp hälften. mäktigt! vi tittade på gynning också. dom sa att det var det här avsnittet vi skulle varit med, men det var visst nästa. kul att se sen vilka dom valde ist för oss (: jag är glad att dom inte var med. var så himla nervös redan så :P hade väl kissat på mig om gynning hade intervjuat mig också, haha. ^^

här nere är en bild från hannas blogg. våran fotograf alltså (: det är dom fina swarovski diamanterna vi hade över hela bordet. jag funderar på att sälja dom.. vi fick ett kg av morfar och dom kostar i butik 7000 kr.. vi fick dom gratis eftersom det är vårat familjeföretag.. eller släktföretag ^^ men ja, vi kan nog få några tusen för glimmet (; sen har jag lagt ut min brudklänning på annons också. helst vill jag ha kvar allt allt!! men det går ju inte. eller går går det ju, men den är så himla stor i kjolen. tar för mycket plats.

ska ta och hoppa in i duschen nu, har bäddat rent i sängen så det är skönt att vara nyduschad. ska lägga mig och läsa.. ska gå igenom massa badrumskataloger som vi tog med oss hem från ett byggvaruhus och börja planera badrummet. snart snart ska vi börja renovera. vi ska börja med vardagsrummet och sen hallen, sen köket och sist badrummet. kommer bli så himla himla fint. nu när jag får lite mindre pengar varje månad kommer det ta lite längre tid att få ihop pengarna till renoveringen. men ack så fint det kommer bli tillslut (: sen ska jag ringa min älskling och prata lite. iih, saknar honom så himla mycket ): man blir så glad och varm i kroppen när han kommer och pussar på mig på morgonen. vet inte vad det är som hänt, mitt usla morgonhumör är som bortblåst (:

han var så fin och tröstande idag. jag satt i soffan och tårarna sprutade. hade nog snor i hela fejset. men jag inser nu, eller har insett det länge nu att ingen kan få mig på så bra humör som han kan. efter en stund var jag uppe på benen igen och skrattade och mådde bra. han är världens bästa! helt klart (: "vi ordnar det här" "ja, men jag känner mig ivägen" "du är min väg, utan dig vet jag inte vart jag ska gå" ja ni hör ju själv. han är min livskamrat, min alexander.



vi hörs imorgon. sov så jättegott. ni är så fina. glöm aldrig det ♥



Kommentarer
Postat av: Marielle

Vad fina diamanter och vad fint fotat kort:D! Sen smälte jag för orden han sa til ldig medhihi. Vilken snäll kille han är din MAN Alexander;)!

2008-06-11 @ 09:30:22
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/
Postat av: tina

Har just suttit och tittat igenom de underbara bröllopsbilderna här....GRATTIS till er båda och ni var underbart fina!!!!!!!Har inte varit härinne på ett tag,så jag har lite att läsa ikapp....



Stor kram från mej!!



tina=)

2008-06-11 @ 09:31:32
URL: http://tinaminastina.blogg.se/
Postat av: Malin Inspiration &design

Du är så lyckligt lottat att du har din Alexander! Sådana som honom finns det få av. Jag är SÅ avis på dig som har en sådan "man". :) Hade jag känt en tiondel så mycket stöd hemifrån som du så hade jag varit ÖVERLYCKLIG. Allt som är jobbigt och tungt att bära blir dubbelt så tungt att bära utan rätt stöd och trygghet med den man lever med. Tro mig. Jag vet!



Skönt att du är piggare nu gumman!



Jag är så glad i dag! Vet du, jag har ju haft problem med att hitta glojärn. I dag sprang jag inom optikern och hittade 4 par!!!! =) Så nu ska det provas hemma och fotas. :) Du får vara smakråd om d vill. :) Mejlar bilder. :) Sen hittade jag tuffa solbrills med i lite större modell. I´m så happy! Jag trodde aldrig jag skulle hitta några, det kändes så. En sten som föll. Jag är ju i så stort behov av glas nu när jag ser sämre. :)





Plingar en kväll! KRAMAR!!!

Postat av: Marie

Ååh vad mysigt! Min Jeppan är precis likadan. Vet hur jag ska bli glad igen och håller om mig tills jag blir glad. Finaste!

2008-06-11 @ 10:16:57
URL: http://majsanx.blogg.se/
Postat av: pia

åh...tack själv för att du är så rar å go´, tack för en så söt kommentar:)GLAD

Du är en så skön tjej, jag å min lilla dotter kollade på ert videoinlägg, hon bara tittade å tittade, kom på mig själv att sitta å småle, ni var så söta, kul att se er "live". Min lilla dotter på 2år trodde du var santa Lucia i din brudutstyrsel, hi, hi...gulligt va?!

Nä jag tycker ni lyckats med ert bröllop, de "små" sakerna som "blev fel" märks nog inte i det stora hela...och näe jag är tyvärr inte gift, men vill...förlova mig åtminstone, vi firar 9år tillsammans idag faktiskt! Men vi firar till helgen m go´mat å mys på hotell:)Nästa år när vi firar 10år, då tycker jag att en ring på fingret skulle passa bra, visst?!;) Nä nu ska jag fortsätta sköta feberbarnet, jag kommer alltid att fortsätta kika in här nu å då och ibland en rad eller två...



KRAMIS

2008-06-11 @ 10:17:28
URL: http://baramittlillahem.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback