God kväll (:

mysig kväll här hemma. vi sitter i mysiga soffan och äter varma mackor och tittar på legally blond som går på tv. tänt ljus och sitter i pyjamas, myspys! (: tänkte baka banan & chocklad muffins men vi orkade inte efter vi varit och stor handlat. skönt iallafall att kylen och frysen fylld. efter filmen ska jag städa undan lite i sovrummet, ligger kläder över hela sängen och sen bädda rent. köpte nya inrednings tidningen 25 underbara hem, ser ut som en inredningstidning i våran stil (: jag älskar ju stilrent med personliga inslag såklart!!

ska vara lite social nu och mysa med alle, hörs sen, annars får ni sova så gott. puss&kram.



Kommentarer
Postat av: Malin Inspiration & design

fanny; Ja det är alltid kul att hitta nya bloggar. Särksilt om dom rör inredning. :)Förstår att du blev förälskad i kuberna. Det är jag också. :) I kväll ska dom upp! Hoppas nu att det blir som man har tänkt sig på väggen också. :S Är lite spänd på hur det ska bli. Fick ju fyra stycken över efter Teas sängbord så det får bli dom på väggen.





Tur att jag lyckades få tag i dom. Har velat ha sådana länge nu. Cissi raggade tag i de sex sista på Systrarna Grene. Så jag är så glad. Hade gärna velat ha fler. Variationsmöjligheten är så stor med dom. Hoppas du får tag i sånna du med! Det går bra med jobbet. :) Jag börjar i augusti. :)Ska bli skönt att slippa gå hemma & "såsa".





Hörs! Kramas bananas! :)

2008-06-23 @ 14:59:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback