Grillkväll

vi ska åka ut till sjön och sitta på stranden och grilla, tända massa marchaller och grilla marinerade kycklingfileér med potatissallad till. riktigt mysigt med andra ord. min älskling har alltid så mysiga idéer (: han sitter och "bygger" ihop grillen vi fick i bröllopspressent av hans syskon. den kommer från stockhome och jag har faktiskt spanat på den några ggr. ska bli kul att grilla på en bra grill.. vi är ju vana vid engångsgrillarna som alltid brinner snett.

dagen har varit lika mysig som kvällen kommer bli. ikea besöket blev himla bra. vi planerade kök, har kommit fram till att det blir en vit hårpressad laminatbänkskiva med kromkanter, nedfälld diskho (bara en) och om jag lyckas övertala min darling så ska vi ha härdat glas istället för kakel mellan diskbänk och väggskåpen. kommer bli perfekt (: igår planerade vi när vi ska börja renovera och vi kommer vara klara med allt strax innan vi åker på bröllopsresan till thailand. underbart att komma hem till ett nyrenoverat hem och inte ett kaos i slipdamm (: vi planerade smart och la på en vecka för köket och en för badrummet. älsklingen jobbar varannan vecka. så ett tag får vi leva i kappsäck. men vad gör det?! vi kommer få det så himla himla tjusigt sen när allt är klart. då är det värt att duscha i handfatet :P iallafall.. sen handlade vi lite till min garderob som jag precis fixat ihop nu ska jag bara fylla garderoben också!

har varit vaken sen halv åtta i morse och när vi kom hem tog jag av mig klänningen, tvättade av mig sminket och hoppade i älsklingen stora mjukisbyxor och hoodie och drog luvan över huvudet och däckade i älsklingens knä i soffan i en timme. himla skönt.

nu tror jag att vi ska åka (: hoppas ni får en mysig kväll. det ska vi ha. puss!



mina nya lådor (: de tre längst ner är 58 djupa så det får plats himla mycket i dom. bra va :D



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback