hej på er (:

idag är det onsdag och solen skiner starkt och varmt fast klockan bara är 08:14. på fredag ska det bli mellan 25-30 grader varmt och skinande sol. underbart va (:

jag har precis vaknat av väckarklockan. hade mer än gärna sovit lite längre.. men men. ställer tillbaka dygnet. vi ska ju upp vid sju på fredag. eftersom jag ska sitta hos frisören klockan 09.. så måste vi det. ska fixa allt med stolar och hej och hå, dekorationer osv till vigseln samma dag. dukningen och dekorationen fixar vi kvällen innnan jag och "bröllopskordinatorn"stavas det så?! idag ska vi iallafall åka till en tjejkompis till mig som har salong.. jag ska förlänga naglarna och få franskmanikyr och alex ska bara "putsa" till sina naglar (: och jag ska vaxa benen också.. skönt att bli av med lurvet som är där nu, haha. ^^

håller på att ladda upp en video jag spelade in igår.. som ni ska få se. visar gästboken bla. som vi köpte i går på ordning&reda. alltid ute i sista sekunden :P men men.. nu ligger den här. jag berättar om våran dag i går osv. jag uppdaterade ju knappt i går.. så ni får veta vad som hände iallafall. kommer ni ihåg att alex lovat mig ett frieri. bättre sent än aldrig säger jag :D vi har haft supermycket att göra. och varje gång han tänkt fria så har jag antingen varit i väg, haft någonting för mig eller legat sjuk. men igår så. himla mysigt var det. vi satt vid vattnet inne i stan. inte en kotte i närheten. solen sken och han gick ne rpå knä och sa de finaste orden och förklarade sin kärlek till mig. han är så underbar. sen myste vi länge där och sen gick vi och handlade glass. men frieriet var inte slut där. han tog ut mig senare när det blivit mörkare på kvällen till bryggan vi satt vid när vi kysstes första gången och blåste såpbubblor. där hade han radat upp 20 marchaller, så himla vackert. han är helt klart den bästa pojkvännen man kan önska sig! älskar dig!!

ikväll ska vi hem till tessan och thomas. dom bjuder oss på middag. skönt att slippa laga middag själva. vi är helt galet trötta båda två. ikväll blir det säng runt halv elva. senast! innan det ska vi hem till mamma också efter middagen och hämta hem frigolithjärtat som är klart. det blev så himla bra :D kommer hänga fint där bakom oss (:

imorgon ska vi på studentmottagning en stund och sen åker vi till ullvällsherrgård och myser, äter, badar bubbelbad, dekorerar och har det mysigt (: sen är det fredag.. galet vad tiden har rusat i väg va. ska bli underbart iallafall (:

ang. gynning. så har vi tills idag och tänka. men om dom går med på att vara jättejätte diskrekta så är det okej att dom är med och filmar. vi kommer vara med ca 15 min på kanal 5 i huvudet på gynning redan på tisdag den 10 juni.. klockan vet jag inte än.. går väl runt åtta kan jag tänka mig (: vi ska spela in såklart. kommer nog bli jätteskoj. mamma är lyrisk.. haha. kamerakåt? :P

ska äta lite frukost nu. sen ska vi åka mot huddinge och göra oss vackra :P vi hörs senare. lägger upp videon snart. den håller på att laddas upp bara på youtube.. den är ca 5 min lång. så det tar ett tag.

hörs senare (: nu ska jag äta lite frukost och klä på mig. puss&kram.



Kommentarer
Postat av: Maooooolin

Godnatt Fisan! Nu ska jag dyka i säng. Trött som en strumpa. Hoppas er present kommer fram tiss på Fredag nu. :S

2008-06-04 @ 22:32:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback