hemma, lyckliga och nygifta (:

vet ni vilket fint bröllop vi hade igår?! det var helt fantastiskt. även fast jag skakade i hela kroppen när jag gick fram till "altaret" så kändes det så himla bra att stå där framme med alexander och säga ja till varandra. vigselförrättaren förklarade oss för man och fru och jag fick världens vackraste vigselring på mitt finger (: alex sa de finaste orden till mig och höll mig hårt i handen. han är den finaste någonsin, min man (:

efter vigseln gick vi "ut" och alla kastade ris på oss och blåste massa såpbubbor och fotade. ska bli så himla kul att titta på alla foton sen. vi håller på att ladda över videon som thomas spelade in igår. hela kvällen är med (: vi gick iallafall upp till herrgården och stod och skålade och minglade lite sen gick vi in och åt supergod mat, drack lite vin och lyssnade på massa fina tal. det var 30 grader varmt i går, så det var fruktansvärt varmt med min stora tyllkjol. men det gick bra ändå (:

efter middagen var det dax för tipspromenaden, med frågor om oss (; laget som vann fick biobiljetter och fri drink i baren senare på kvällen. sen var det bröllopstårta. allt var ju gullegull och tårtan var verkligen söt. små skimmriga bakelser med rosa små hjärtan på. våran egna tårta högst upp hade en stor rosa marsipan rosett på sig. vi skärde i tårtan tillsammans och matade varandra. mys! sen fikade vi tårta, kaffe och te och efter det började dansen. alla var sega av värmen men tillslut fick vi upp både mormor, morfar och alla andra. haha. såklart dansade vi vår första dans som man & fru till våran låt. alla skrev i våran fina gästbok med glittrig silverpenna och önskade oss all lycka. alla var så himla fina.

har suttit och tittat igenom alla filmer thomas filmade, ALLT är med. underbart thomas, tack (: vigseln var så himla fin. allt var perfekt (:

och bröllopsnatten var jättemysig.tessan & helena hade tänt massa ljus, spridit ut mängder med rosenblad. ställt fram champang och satt upp massa ljusslingor. så fint (: så vi badade bubbelbad, myste, klädde på oss fina underkläder och ja ni vet (:

imorse gick vi upp vid halv nio. gick ner till frukosten där alla våra gäster var. nästan alla sov över. så vi åt frukost och öppnade paket. fick massa fint. bla. två fina champange glas från kosta boda med våra namn och bröllopsdatumet ingraverat, nästan 20.000 till bröllopsresan, en grill, blommor, tavla mm (:

mmm (: nöjda är vi verkligen. ÄLSKAR DIG ALEXANDER!!!!

har packat upp väskan, och ska sticka i väg och äta.. mcdonalds kanske? vrålhungrig! lovar att ni ska få se massa video och kort från bröllopet. ikväll ska jag & helena på konsert och se celin dion i globen. så jag ska vila lite innan (: men vi hörs sen.

tack snälla för alla fina lyckönskningar. han gör mig till världens lyckligaste (:

PUSS!



Kommentarer
Postat av: Malin Inspiration & design

Hej gumman! Vad roligt att få läsa om er stora dag. :) Har varit så nyfis. Kom precis hem och stack direkt in här för & kolla. :)Vi mejlas och bubblar mer när du orkar. :)Ni måste vara i ett lyckorus nu. :)





Ha det så kul på konsterten Frun. :) Hälsa maken. :D



KRAMAR i stora lass!!

2008-06-07 @ 16:54:48
Postat av: candy

grattiiiiiiiss!massa kramar

2008-06-07 @ 16:57:40
URL: http://candylouwho.blogg.se/
Postat av: Una

Stort grattis till er både!

2008-06-07 @ 17:19:41
URL: http://greenrealm.blogg.se/
Postat av: Sandra

Åh så underbart, grattis! Kram Sandra

2008-06-07 @ 21:04:04
URL: http://tjohalia.se
Postat av: Lilla jag

stort grattis till er!

2008-06-07 @ 21:20:17
URL: http://irenev.blogg.se/
Postat av: Jo

Åh! :D Det verkar ha varit jättefint! Stort grattis! :D Kram!

2008-06-09 @ 10:23:23
URL: http://frkp.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback