badrum

vi vill ha en stor spegel över det breda handfatet inne i badrummet. helst "inbyggt" som det är här på bilden. man ser det inte så bra. men den sitter på höger sida (:



enkelt och stilrent (: alla parfymer, ansiktsprodukter osv kommer vi ha i ett avlångt sidoskåp som kommer vara i samma serie som skåpet under handfatat som jag inte kommer på namnet på nu (;

vi kommer slå ut väggen mellan gå in garderoben och badrummet för att få ett större badrum.



här ser ni hur lägenheten ser ut. klädkammaren är onödigt stor. därinne har vi katternas låda och lite verktyg.. annars står den tom. vi hade tänkt att fixa där inne till katterna och göra det riktigt cozy (: kommer bli bra.

iallafall. vi har topmatat tvättmaskin nu. jättebra enligt vissa, inte enligt mig. jag gillar vanliga maskiner bättre. vi vill ha torkumlare och det går ju inte att ställa uppe på varandra om det är en toppmatad maskin.. så när vi renoverar i badrummet ska vi bygga upp en vägg som vi ska kakla och bakom där ska vi ha tvättmaskin och torktumlare (: som den här bilden..



vi kommer ha likadant golv i samma nyans som på bilden också fast med mörkare fog. jag gillar att man kan "gömma undan" maskinerna en aning.



jättesvårt att se.. men jag gjorde mitt bästa i paint (; dörren är lite ljusblå.. så vi början till höger om den då ^^ där ska vi bygga ut väggen för att få en vägghängd toalett om vi inte väljer att ha en vanlig (: vi har inte bestämt oss än. precis brevid bygger vi upp en vägg som går upp till taket, kaklar den med samma kakel som på alla andra väggar och bakom ställer vi tvättmaskin och torktumlare. mitt i mot står handfatet och brevid handfatet ett väggskåp som man kan ha alla prdukter i.. och till vänser om skåpet är en dusch med transparenta glasdörrar som går att väckla innåt när man inte duschar. brevid duschen hänger en handdukstork. kommer bli fint tror jag (:

nej nu ska jag dyka i säng och läsa (: sov så gott sötnosar, puss!








Kommentarer
Postat av: tessan

det var jätte fint med inbyggd spegel, hade jag också nog skaffat mig! det skulle bli skit fint om ni hade det och att ni ska skaffa ett sidskåp i samma färg som handfatet skulle bli super fräscht! :) hur ni än gör så kommer allt bli läckert :) <3 puss love you!

2008-06-15 @ 00:28:13
URL: http://youremyangel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback