Krockat & hyrbil..

jag blev en aning chockad (och väldigt orolig) när alex skulle hämta oss (mig och amie) inne i stan efter vi fikat.. vi pratade i telefon och han förklarade vart han stod.. men jag såg inte bilen.. sen ser jag att han sitter i en bil och vinkar.. när vi hoppar in i bilen berättar han att han krockat in i ett träd på morgonen.. han ville inte göra mig orolig så han väntade och berättade inget. det var ett rådjur som sprang ut på vägen och älsklingen svängde och körde rakt in i ett träd. hela höger sida blev helt mosat och alex gjorde illa sig ganska mycket ): det syns inte på utsidan mer än skrapsår och svullen hand.. men han har jätteont i kroppen. så nu har jag ringt en naprapat så han får komma dit. stackars älskling ): ska massera honom ikväll. tur att han har helförsäkring på bilen. hoppas på att få ut runt 40 iallafall.. så nu är det bara att börja kolla efter ny bil. som tur är känner alex en kille som jobbar på ett ställe där han hyrt bilen.. så istället för 4000 kr i veckan får vi hyra den för runt 400 kr i veckan.

usch jag var så rädd ): tänk om det hänt någonting.. usch.

vi är hemma hos tessan och thomas nu. har precis ätit våfflor med syld och glass. mums! (: ska umgås här och sen åka hem och kanske titta på film. bara mysa i soffan jag och älsklingen. så mysigt att han är ledig nu.



hyrbilen.. en peugeot 308.. ser ut som ett rymdskepp.





Kommentarer
Postat av: Rebecca

Oj, men stackaren! Vilken tur han hade ändå. Var med om en bilolycka för ett par år sedan och det var riktigt jobbigt. Blev så chockad. Vi klarade dock oss bra, men bilen blev skrot.

Kram Rebecca!

2008-06-30 @ 20:28:20
URL: http://femtioniokvadrat.blogg.se/
Postat av: Inspiration & design

Näääe! Stackars Alex. :( Vilken tur att det gick så "bra" som det gick. Hoppas han (ni) inte är alltför chockade. Tur att ni fick hyra billigare också. Aldrig fel med kontakter ju. :)



Hälsa Alex så gott från mig. Puss & Kraaam!

2008-06-30 @ 21:36:16
Postat av: Malvi

Har han jätteont i kroppen bör han få det kollat av en läkare! Att krocka med bilen är inte o leka med direkt, det kan ha blivit inre skador som inte syns/märks utanpå.. Men det där känner han nog bäst själv om det behövs eller inte. Hoppas det löser sig med ny bil och försäkringsbolaget! Ta hand om varandra (det vet jag ju att ni redan gör men ändå...)! Kram till er båda! Hälsa Alle.

2008-06-30 @ 22:12:12
Postat av: Marielle

Vad kommer ske med Alex sen då?

2008-06-30 @ 23:02:42
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/
Postat av: || p e r l a n

Men gud så otäckt! Krockat med både rådjur och träd, det kunde ju gått riktigt illa.. Huuu.

Skönt ändå att han "bara" är mörbultad. Jag hoppas han har varit på sjukan och fått allt dokumenterat.. Han kan ju få sota för detta senare i livet, och då är det bra att ha det på papper. Det kan bli mycket försäkringspengar nämligen.

Jag har själv varit ute för en bilolycka, och fick wiplash skada i nacken.. Något som jag inte märkte direkt förens efter ett par år..

Kram!

2008-07-01 @ 09:31:02
URL: http://www.perlan.org
Postat av: Mysan

tur att han klarade sig någorlunda bra iaf! tänker på er<3<3

2008-07-01 @ 12:58:05
URL: http://mysackan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback