kvällsbad & mjukisbyxor

sitter och försöker svalka av mig efter mitt varma skumbad. varför ska jag alltid ha för varmt vatten? och envisas med att ligga kvar längre än vad jag egentligen klarar av! jaja. nu är jag uppe iallafall. skönt att vara nybadad. håret är tvättat och uppsatt i en knut. jag har nästan alltid uppsatt nuförtiden. skönare så. igår när vi var på bio så blev jag lite ställd när jag såg mig själv i skyltfönstret.. vafan, jag har ju fått ganska långt hår (: sånt tänker jag ju inte på när jag har uppsatt. jag har bestämt mig för att spara up långt. men snart måste jag nog klippa topparna iallafall. risigt mist sagt. var nog ett år sen jag klippte mig nu.. om inte längre.

ikväll blir det bara lugnt. så skönt. ska rota igenom dvd samlingen och titta på film! inget vettigt på tvn såg jag innan. tänkte pilla lite med designen på bloggen. var ju ett tag sen. kul med lite nytt.

imorgon ska jag och min kusin träffas. min amie. kommer aldrig glömma våra knäppa upptåg tillsammans. hon är ett år yngre än mig och vi är inte alls lika fast vi är släkt. kanske att vi har lika små näsor och lite sneda ögon, men annars är vi inte alls lika. vi har verkligen haft kul ihop hon och jag. knäppa saker minst sagt. kommer ih¨g en gång när vi satt på pendeltåget påväg hem. hade varit på bio och hade med oss våra biopopcorne.. mitt i mot oss satt två snorkiga flickor av märket fjortis som tittade på oss som vi hade varit ufon. då stoppar amie in ett popcorne i varje näsborre och fortsätter prata som om ingenting hänt. dom glodde ännu mer och gick av snabbt från tåget. kommer du ihåg amie?! eller att vi hade så mycket att prata om så vi inte ens kunde gå på toaletten utan varandra. tillochmed när vi gjorde nr 2. vi var bästa vänner! och nu när vi ses är det som att allt är som innan. avslappnat och kul. amie ringde mig idag och jag frågade vad hon gjorde.. (vi har inte pratat på över ett år) och hon vräker ur sig "jag har precis varit och bajsat" det är äkta vänskap det. ska bli kul som attans att ses imorgon. som hon sa har vi nog en del att prata om hon och jag. det ska bli.. minst sagt, KUL.

ska pilla lite på datorn och slappa. ha en mysigkväll nu. puss&kram (:



nya mjukisbrallorna från bikbok. mysiga som bara den (: men jättesmå i stl.. jag brukar ha 36/38 i stl.. och det här är XL. hah. mjukisbrallor ska ju vara jättestora :O det duger!




 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback