lista

tidsfördriv är ju alltid bra (:


Vad gjorde du för tio år sen?

för tio år sen var jag nästan 13 år. gick i sjuan och var mobbad i skolan. fick anorexia och började gå på bup. umgicks med min dåvarande bästa vän ann och hade mer än roligt på helgerna med henne. så livet var inte kul i skolan, men utanför var det himla kul (:

Vilka fem saker finns på attgöra-listan idag?

jag tog inte idag som det står utan det närmaste året. (nu 2008 och början av 2009) söka in till alma folkhögskola (eftersom jag sökte in försent sist och inte kom in, så nu söker jag till vårterminen 09) och plugga i ca ett år för att kunna söka in på högre utbildningar sen efteråt. eventuellt börja jobba 5 timmar i veckan (man får tydligen det när man är sjukskriven utan att bli av med sin ersättning) prova om det fungerar. möte med försäkringskassan och dagrehab innan jag börjar söka. renovera våran lägenhet sakta men säkert. åka på bröllopsresa till thailand.


Godis jag gillar!

marabou apelsinchocklad, smågodis och popcorne.

Vad skulle jag göra om jag blev miljardär?

då skulle vi bygga vårat drömhus i vit betong/sten. skänka massa pengar till plågade djur runt om i världen. köpa en bil till alexander som han vill ha och en till mig (: skaffa barn och veta att dom får det bra och en trygg framtid. köpa ett mysigt sommarställe i smögen. gå ner till halvtid (om jag jobbade då) men inte sluta jobba helt. starta upp ett eget företag som dekoratör och dekorera olika tillstälningar, bröllop och fester. leva riktigt gott (;

Städer jag bott i?

Stockholm,New york, chicago, strömstad.

nu ska jag slappa i soffan (:



Kommentarer
Postat av: Ia Darling

Kvarnbergsskolan var ungefär stället på jorden som gud glömde, kan gissa att vi var många som gick dit morgon efter morgon med en klump av oro i magen.



Jag såg alltid dig som en väldigt söt liten flicka och hade inte i min vildaste fantasi kunnat tro att du var mobbad.



Ta hand om dig.

Kram.

2008-06-28 @ 00:45:05
URL: http://iadarling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback