Midsommarafton och sol!

vaknade precis. eller alexander väckte mig och jag var inte pigg. fast jag somnade runt tolv så är jag som en zombie! piggnar nog till i duschen sen. (: älsklingen håller på att göra frukost, hungrig så det ska bli gott.

kvällen igår var väldig mysig! vi åkte ju ut och grillade. dukade upp med våra nya picknick tallrikar i hårtplast, glas och bestick i samma "serie" tände marchaller och gjorde i ordning grillen med kol och tändvätska.. så satt vi där och tittade ut över vattnet, grillade kycklingfiléspätt och myste. kom hem tre timmar senare och fick städryck. jag rensade bland alla mina produkter, smink, hårprodukter, ansiktsprodukter mm, organiserade och så (: sen drack vi lite te och sen gick jag och la mig och läste om nybyggda hus. vi vet precis hur vi vill bygga vårat hus sen. och det är faktiskt inte så jättedyrt som man kan tro med nybygge!

nu är frukosten klar. idag kommer jag inte blogga förens vi kommer hem ikväll om jag ens orkar då.. vi ska till landet idag, tar 2 timmar dit. badstranden ska besökas om vädret tillåter och kanske ändå :P vi blir elva st som firar midsommar. mysigt det ska bli (:

GLAD MIDSOMMAR på er, så hörs vi sen. puss&kram (:



Kommentarer
Postat av: Mysan

glad midsommar älskling:D:D

2008-06-20 @ 10:36:06
URL: http://mysackan.blogg.se/
Postat av: Helena

vad kostar nybygge da? å hur stprt ska ni ha det?

ha en mysig midsommar!

2008-06-20 @ 10:57:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback