midsommarafton

vilken mysig dag. kommer alltid ha kvar i minnet när jag och älsklingen satt på bryggan, jag i hans knä och han höll om mig, håret blåste i vinden och solen sken. svensk sommar. kan det bli mysigare?! vi har ätit så himla god mat idag. alexanders pappa måste vara den bästa på att grilla kött. en stor guld medalj till honom (: jag åt en hel del. och sen stod magen åt alla håll och kanter. vi äter sällan kött här hemma och jag blev ruskigt dålig i magen. magknip! men det var värt den goda maten, faktiskt.

alex håller på att raka sig och jag ska tvätta bort sminket snart. är så himla trött. kommer somna såfort jag lägger huvudet på kudden (: och imorgon ska jag sova ut! sen ska jag tvätta massa tvätt. vi tog med oss massa smutstvätt från mamma som vi missat att få med oss i flytten så det ska jag fixa imorgon och bara slappa. behöver det.

imorgon kväll ska vi på bio, jag och min man och se sex and the city. fy va kul. alex trodde att han skulle bli ensam kille i salongen. vi får väl se (:

måns är så rolig. han leker här brevid. jag borstade lucifer och sen tog jag håret som ramlade av och tvinnade till en boll.. måns är som galen i den, hihi (: kul att dom kan sysselsätta sig dom små liven.

nej, nu sviker ögonen mig. med nöd och näppe håller jag upp ögonlocken. så nu blir det sova. god natt sötnosar och sov så gott.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback