Nothing like you

dagen har varit bra. överaskade alexander med mysig frukost, han blev jätteglad (: sen monterade vi upp korgarna i garderoben blev himla bra och imorgon ska vi åka och handla skolådor och andra korgar ← länkar.

efter det hämtade alle tessan och jag storstädade här hemma. dammsög överallt, städade toaletten, moppade golven, bäddade sängen, vädrade och diskade. sen hoppade jag in i duschen sen kom dom (: så lagade vi mat tillsammans. det blev grillad kyckling al limone och till efterätt blev det vit chockladmousse, riktigt gott.

vi kom just hem. gick med dom till tåget, skönt med en liten kvällspromenad. imorgon ska vi upp vid halv åtta, duscha och äta frukost och sen ska jag åka till dbtn. kommer kännas konstigt sen när all terapi är slut.. har ändå 9 timmar terpi i veckan. jag måste verkligen vara knäpp :P haha. men jag trivs och jag mår mycket bättre. jag gillar min pyskolog jättemycket (: han hjälper mig en hel del. för två år sen satt jag inne och grät dagligen och skadade mig själv. inte bra alls. nu mår jag verkligen mycket bättre. som dag och natt. jag var rädd för att bli frisk. är det konstigt? att man är så van vid att må dåligt så man inte vågar må bra igen. för man inte vet vem man är om man inte mår dåligt. det blev som en trygghet. läskigt. faller tillbaka gör jag ibland, men faller aldrig så hårt så jag inte kommer upp igen. nog om det. slutet kapitel. nästan. sakta men säkert.



här är våran mysiga frukost i morse (: amerikanska pannkakor, bacon, graipfruit, te, jucie, mackor med ost, marmelad och sen lännsirap på pannkakorna.



snart ska vi gå och lägga oss som sagt. ska bli skönt. ska läsa och älsklingen ska surfa lite (: han har läst alla sina kalle anka tidningar redan. han busar med katterna nu. dom springer runt här som galningar. hii (: våra bebisar.

vi ska på kryssning till finland den 18 juli och kommer hem den 20 juli. åker med tessan och thomas. ska bli himla kul (: vi åker på den stora silja line båten.. och har hytt ut mot shoppinggatan. fun fun. längtar!

ska tvätta ansiktet nu och borsta tänderna. hoppas ni sover gott. så hörs vi imorgon. puss&kram (:




Kommentarer
Postat av: Cherie

Du verkar ha hittat dina drömmars prins, cyniska jag vill tro att det är yta men det verkar faktiskt inte så. Det känns fint att se att det går att leva så lyckligt i ett förhållande.



Ha en fin sommar!

2008-06-20 @ 19:50:26
URL: http://goodsisterbadsister.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback