sex and the city

vi kom hem nyss hem från bion, vilken film :D kul att den var så himla bra. femhundra st satt i salongen och det var knäpptyst när filmen började. sen när carrie syntes jublade alla, haha. knasigt (: vi hade det himla mysigt jag och min alexander. han tyckte om den också och han var inte ensam kille därinne. det var flera snälla pojkvänner som följde med sina flickvänner (:

sitter i min blåa bumulls pyjamas med björnar på och tittar på mina ringar på vänter ringfinger. jag måste vara den lyckligaste i hela världen som har en sån underbar och snäll och perfekt och omtänksam och kärleksfull och perfekt pojkvän, festman, sambo och äkta man. läs - LYCKLIG!!

han är verkligen en keeper min goding. min skatt mitt allt. kalla mig kärleksnörd. det är jag sågärna (;

ska hänga tvätten som ligger i maskinen och sen krypa ner i sängen och kramas med världens bästa, imorgon kanske mina syskon chris och andré (och deras mamma) kommer på middag här. nervöst. men det ska bli kul. vi har inte träffats sen min 20 års dag. snart tre år sen. undra hur dom ser ut nu.. ska bli spännande att se.

nu står han och hänger tvätt själv.. måste gå. hörs imorgon. kram & puss & sov så gott!



midsommar. all you need is love. ♥



Kommentarer
Postat av: tessan

haha din tjuv som tog bilden ifrån mig! :D puss älskar dig och saknar dig jätte mkt! Tack för det fina sms jag fick inatt, såg det i morse, hoppas ni tyckte om filmen igår! Ha en jätte bra dag hjärtat så hörs vi senare! Hälsa Alle :)puss puss din bästis THERESE <3<3<3

2008-06-22 @ 11:49:21
URL: http://youremyangel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback