snart åka hem

snart kommer mami och hämta mig. hon är så snäll min mamma (: ska bli skönt att komma hem, jag är trött. ska lägga mig och läsa i sängen (: mysigt. imorgon är det fredag och det innebär att det är två dagar kvar tills min älskling är ledig i sju dagar! helt underbart. gissa om jag längtar :D har haft det riktigt tråkigt de här dagarna utan honom.. och jag har städat och tvättat varje dag.. så nu skiner våran mysiga lägenhet :P

vi har börjat planera för vardagsrummet lite smått och jag spånar för fullt. ska bli så himla kul (: vi ska iallafall kosta på oss ett lite dyrare golv den här gången.. det vi har i sovrummet känns så matt på någe sätt. inge glans på de hela ju. men men. därinne sover vi ju bara (; men i vardagsrummet kommer vi kosta på oss lite mer på golvet. jag är osäker på tapeten.. fondvägg bakom soffan blir det. men vilken..? det blir en ljus iallafall. som i sovrummet. fast bara i vitt.. hrm. ja. det blir nog bra ;D mycket tankar. men sånt är ju så himla kul. att planera.

nej nu kommer mamma. måste gå! puss (:

hemma... och lite senare (;

sitter i soffan och ska snart gå och lägga mig och läsa. ringde min älskling och pratade lite, saknar honom så det gör ont ): längtar tills han kommer hem imorgon bitti.

hade en jättemysig kväll hos min gumma, hon mötte mig vid saltsjöbanan och jag fick en lång kram. saknat henne så himla mycket. sen gick vi till affären och handlade glass, och allt till äppelpajen, lite godis och sen gick vi hem. thomas stod och lagade middag som vi åt och sen myste vi massa med film, äppelpaj och prat (: en sån härlig tjej jag har va. helt underbar. hon gör allt för mig och jag för henne. sju år av stark vänskap som bara växer sig starkare och starkare. vi kommer bli gamla tillsammans du och jag gumman (: trivs så himla bra ihop med dig. all kärlek som du ger mig. blir varmt i hela hjärtat av alla fina ord du skriver om mig. du är verkligen min soldier. älskar dig!

nu - hoppa i säng och läsa (: måste få massa inspiration nu till renoveringen. puss och sov så gott bloggen. (:




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback