snart hem och sova

vi har just kollat på den konstigaste rysaren någonsin. inge bra alls. tur att vi var så pass flamsiga så vi skrattade oss igenom hela filmen. var nog all kolasås på glassen och colan som gjorde oss oseriösa (; hihi. har haft himla kul iallafall. god mat har vi fått också!

snart ska vi åka hem, jag behöver sova känner jag och jag ska upp åtta imorgon, till arbetsterapin och på möte. sen ska jag och baby montera ihop våra köksstolar och min andra garderob (: så äntligen ska jag få in alla mina kläder. skönt, riktigt skönt! och skönt att få bort alla flyttkartonger också (:

idag ringde alexanders kompis som har jobbat på JM bygg.. som ska hjälpa oss med badrummet. så snart ska dom komma hem till oss så ska vi gå igenom hur vi vill ha det osv. kommer bli så fint. längtar riktigt mycket! (: sen när vi har renoverat alla rum kommer mäklaren till oss och ska värdera upp lägenheten så vi kan stoppa in dom pengarna på topplånet och få ner räntorna! bra!

nu ska vi åka hem till katterna och sova, läsa lite innan jag sover (: kul med inredningstidningar!

sov så gott, puss&kram



Kommentarer
Postat av: Mikke

Snubblade in här på din blogg av en slump, men det är mycket möjligt att jag kommer tillbaka. Fin design och trevliga inlägg. I like.

2008-06-17 @ 01:36:00
URL: http://litotes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback