vänner

har varit ett trevligt slut på kvällen för min del. jag tog mig en joggingrunda som slutade i flåsattack (jag har verkligen ingen bra kondition nuförtiden, haha) sen efter flåset träffade jag en nyfunnen vän här där vi bor, madde och hennes fästman marcus. trevligt par (: jag bjöd in mig själv till en sväng med deras hundar och sen följde jag med dom upp till deras lägenhet.. dom bor i huset brevid oss och har en likadan lägenhet som vi har. så det var kul att se hur dom hade fixat (: sen följde dom med hit och kikade och blev kära i våran siames katt måns som alltid charmar allmänheten (;

har precis suttit på ikeas hemsida och räknat ut vad vitvarorna kommer gå på till köket.. sisådär 37.375 kr. (för att vara exakt) och då har jag räknat med kyl&frysen från siemens som går lös på 10.000 kr. va dyyyrt allt blir hela tiden...! tur att ikea har så pass billiga köksskåp och luckor  heh.

ringde mammi nyss och sa god natt. saknar henne. hon hade dåligt samvete för att hon inte ringt mig igår och sagt godnatt. vilken snuttismamma jag har va. liet dotterochmamma kärlek tror jag..! vi fungerar så mycket bättre ihop när vi inte bor ihop. två kvinnor med stark vilja brukar jag säga.. och det stämmer ju. nu vet jag vart jag ärvt min kämparglöd ifrån, tss.

ska ta en halvkall dusch nu och hoppa i nytvättat nattlinne. kan inte sova näck.. jag känner mig oskyddad då.. samma sak med duntäcket.. måste ha duntäcke. annars är det läbbigt. det blir ju som en borg man gömmer sig under!

imorgon kommer nog brädorna från perlans webbshop dyka upp (: den i sovrummet ska sättas upp! kanske den i hallen också.. även fast vi inte är klara där än!

nu börjar jag bli trött. det märks på mitt babbel här i bloggen. så nu - duscha, läsa, sova. rutiner kallas det :D puss&kram.



Kommentarer
Postat av: Amie

Hej igen snuttis! Nu har kusin skaffat blogg oxå :D igen :P

2008-06-30 @ 05:50:23
URL: http://enamorada.blogg.se/
Postat av: Helena

Kul med ny disagn mne den känns lite för mycket bara liksom.... texten försvinner... vte inte om du vill veta vad mna tycker men iaf! :) puss

2008-06-30 @ 10:20:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback