vi är trötta här hemma.

det är vi verkligen. älsklingen min ligger här brevid och sussar. jag borde verkligen hoppa in i duschen nu, vi ska vara hos tessan & thomas om 45 min och äta middag (: skönt att jag och tessan ska slappa i soffan hela kvällen och titta på film (: killarna ska fixa deras köksvägg innan besiktningen och vi ska som sagt bara ta det lugnt, vilket jag är glad för ^^

ringde till försäkringskassan och bad om att få busskort.. så nu kommer jag få det varje månad. himla skönt, det blir dyrt att åka på remsorna hela tiden. och jag vill åka runt och hälsa på och hitta på saker (: så det med busskortet ser jag fram emot.

imorgon är det tisdag och jag ska på arbetsterapin vid 9 - 12 och sen hämtar älsklingen upp mig och vi ska hem och fixa lite här hemma innan bion börjar kl 21 (: ska bli jättemysigt att gå på bio!

måste gå och duscha nu om vi ska hinna. ikväll blir det mjukisbrallor och osminkad. sån är jag (; slappis nr ett.

ha en mysig kväll. så hörs vi. puss&kram



Kommentarer
Postat av: LadyM

Men..får du hela busskortet av fk? Eller menar du till reducerat pris? Jag har aktivitetsersättning och jag får reducerat.

2008-06-16 @ 18:26:54
URL: http://ladymalin.blogspot.com
Postat av: Malin Inspiration & design

Din lyllos som får ett busskort betalt! :)

Postat av: klara

jag förstår inte. du anser inte att du har råd att betala ditt eget busskort men du köper köksstolar för flera tusen?

2008-06-16 @ 23:44:37
Postat av: FANNY

klara: då får du nog fortsätta undra. dock kostade bara stolarna 290kr st, och någonting måste vi ju sitta på, eller vad säger du? sen eftersom du vill veta, så har vi som sagt sålt av alla våra möbler när vi flyttade och har därför ett sparkonto med pengar till nya möbler. jag har suttit och letat efter de billigaste stolarna och hittade dom här nu. att jag får ett busskort av fk är väl inget att hänga upp sig på. vem vill att någon ska sitta och trycka hemma dagarna i ända? skärpning nu klara!

2008-06-17 @ 08:18:43
URL: http://pinkpills.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback