Fredag!!

Vaknade nyss, guud va skönt att sova ut. och ännu skönare att solen lyser idag (: mys! ska klä på mig och gå ner till affären och köpa frukost! frallor, ost, marmelad.. (: för allt är slut.. ska även köpa smågodis, har varit sugen på det hela veckan, men hållt mig.. och nu är det ju näästan lördag.. så ja. får köpa lite iallafall. mums! tänk att farligt kan vara så gott. och tänk att man kan sukta efter nått man inte får äta så mycket. galet. ska köpa tulpaner åt mormor också. för blommor ska man ju få på sin födelsedag (: tror det bli tulpaner! dom håller sig längre än rosor också.. iallafall här hemma. jag har inga gröna fingrar direkt ^^ men det kommer väl det med.

nu börjar jag bli hungrig! föresten så rinde viktor från telenor butiken och sa att min röda sony ericsson kommit in, så den ska vi hämta innan vi åker till mormor :D

ha en bra dag nu, massa kramar ♥

image4398



Kommentarer
Postat av: Malin Inspiration & design

Hej gums! Jag ska med äta MASSA godis i dag! Det kan du hoppa upp & sätta dig på Alex
huve på att jag ska! :D
Är vrålsugen på godis!!!*Mums!* Nu ska jag svida om & stajla upp mig lite. .) Hörs sen Stumpis!

Postat av: Malin Inspiration & design

Tänk om vi kunde suttit & gottat oss med lite godis i hop! :D Men då hade vi fått ha en varsin påse, annars hade det inte blivit något kvar åt dig. ;))

Postat av: fanny

malin: jag har också köpt gooudis :D gott! men nu mår jag illa efter glassen :/ får äta snart! hoppas du har en mysig kväll. vad har du gjort? ja, det hade varit supermysigt att bo nära! då kunde vi ses ofta ofta och pysslat och fixat :) längtar tills vi ses igen gumman!!!! vi hörs sen, massa kärlek, mys och kel! PUSSPUSS!

2008-03-07 @ 22:59:40
URL: http://pinkpills.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback