inspiration

åh, jag vill så gärna göra ett inrednings kollage, men nu är jag helt snurrig, kommer inte alls på vad jag ska göra. känner mig lite smått stressad också.. ska till gruppen imorgon vid åtta och måste väl egentligen gå och lägga mig snart. har iallafall haft en supermysig kväll (: tittade på roomservice och gillade det faktiskt.. dock inget jag skulle ha hemma hos mig, då går jag hellre ut i skogen (; men att ha en sån gigantisk rya under soffan och soffbordet var mäktigt. mycket fint (: undra vad en sån kan kosta! en del.. längtar så sjuk mycket tills på torsdag, då ska vi på visning på lägenheten vi vet att vi kommer bjuda på. många vändor fram och tillbaka, men så är det ju. och att hyran är så låg.. 1140 kr imånaden är ju ingenting. tänk sen när vi betalat av massa på lånet.. vilket vi kommer göra (man kan ju välja om man bara vill betala av på räntan) så blir det billigt och bra (:

den här lägenheten får gå upp till 1.800000 kr för att vi ska kunna köpa den. mäklaren trodde att den skulle gå upp 10% på utgångspriset alltså 95000 kr till på 950k.. så om vi gillar den lika mycket nu som när vi har sett den vill vi ha den!

image4383

köket är ju fint.. dock inte som vi vill ha det. här kommer vi ta bort hela köket. närmast fönstret kommer ett utdragbart skafferi (högskåp) sättas in, brevid det ett högskåp med inbyggd micro och ugn.. sen två överskåp eftersom det inte är så många skåp nertill, älsklingen vill helst inte ha några överskåp alls.. men det får bli några iallafall (: så går vi halva vägen var. (titta vi tycker iallafall olika om lite) så luckor i vitt högblankt.. handtag är vi osäkra på, det får vänta lite.. väggen över diskbänken ska kaklas med smala avlånga kakelplattor i vitt, fogen kommer vara vit den med. över ugnen kommer vi sätta upp en fläktkåpa och brevid fläktkåpan kommer inga överskåp finnas.. golvet kommer bli granitgrått med klinkers. bänkskivan samma nyans som golvet. diskmaskinen kommer vara på samma plats som den är nu, men den kommer vara inbyggd bakom en högblank lucka. vitt runt plainbord kommer inhandlas, vita planet eller miller stolar kommer inhandlas, fyra st. ev. en fl/y kartell.. dock lite rädd för alla repor folk pratar om.. hrm. får se, kanske behåller bumlingen (; eller inhandlar en vit cylinder lampa. vi får se. ny blandare ska även inhandlas. där ugnen sitter under induktionshällen kommer bredare lådor finnas, djupa och praktiska till kastruller och stekpannor (:

image4384

Hallen kommer målas vit, dörren som är i hallen leder in till en fin klädkammare som är stor och har fint trägolv. i hallen kommer vi sätta inbyggda spottar i taket, kakla golvet med gråa klinkers (likadana som i köket) men bara fram till där vardagsrummet börjar.. alltså inte hela hallgolvet.

image4385

dörren som syns här leder in till badrummet och här ser man även lite av vardagsrummet

image4387

badrummet kommer renoveras, lägga in granitgrått klinkers, på väggarna kommer vi ha stora vita kakelplattor med vit fog. transparent rund duschkapin likt den här och eftersom badrummet inte är det största så blir det en toppmatad tvättmaskin. större spegel kommer sättas upp, handdukstork, golvvärme, inbyggda spottar, nytt kommod och ett brett fyrkantigt tvättställ med en fin blandare (:

image4386

brevid vardagsrummet ligger sovrummet, som inte är jättestort, men det får iallafall plats en dubbelsäng med sängbord.. vi kommer ha sängen åt andra hållet än vad dom har på bilden. vitt trägolv kommer läggas in, väggarna kommer målas vita, bakom sängen upp i mot huvudgaveln kommer vi tapetsera en vit medaljongtapet. ev. kommer vi köpa en vit sängstomme, malm lutar det åt.. men det är inget vi gör först utan det får bli senare. på väggen mitt i mot sängen kommer en vit samsung lcd tv sättas upp, vita trådpaneler i fönstret, vita krukor med vita orcideér med rosa i mitten. rosa kuddar i olika rosa nyanser från mimou kommer ligga på det vita överkastet tillsammans med mina hemma sydda vita fuskpälskuddar i vitt, rosa små värmeljushållare ska köpas också.

image4388

I vardagsrummet är det redan vitt, så det är ju bra (: golvet är vi så himla osäkra på, älsklingen tycker valnöt.. jag vet inte om det blir för mörkt..! hjälp. iallafall.. här inne får vi plats med både den mörkgråa magnum divan soffan på lite över tre meter och matsalsbord.. dock kommer vi nog bara ha köksbordet att sitta och äta vid. vill inte att det ska se plottrigt ut. en vit pearl rya från mio kommer ligga under ett snyggt stilrent vitt högblankt soffbord. mitt i mot soffan kommer en vit högblank tv bänk stå och över våran svarta samsung lcd tv hänga på väggen. vita bose hemmabio system ska inhandlas och sättas upp. väggen bakom tvn kommer tapetseras med duro cornelias vita medaljongtapet. över soffbordet kommer det hänga en vit stor enorm cylinderlampa. vita panelgardiner i fönstrena och massa vita orcideér.

tror ni det blir fint? (:



Kommentarer
Postat av: Kristina

Ojojoj vilken fin lägenhet:)Ha en bra dag!

2008-03-06 @ 07:56:18
URL: http://thisis.blogg.se
Postat av: Malin Inpsiration&design

Lov it tooooo! ;) And U! :D

2008-03-06 @ 09:25:26
URL: http://inspirationsdesign.blogg.se/
Postat av: Malin Inpsiration&design

Näe jag tror inte det!! JAG VET!! ;)) På budhumör i dag som du märker. Hehe...

2008-03-06 @ 09:31:03
URL: http://inspirationsdesign.blogg.se/
Postat av: Malin

Hej vilken fin lägenhet!
kul att ni redan vet hur ni skall renovera den.
hälsningar
Malin

2008-03-06 @ 18:51:43
URL: http://hemfixeri.blogspot.com
Postat av: Jo

Uj, vad du har kommit långt i planerna :) fast det är ju det somär nästan roligast när man funderar på att köpa/hyra en ny lägenhet.. Sitta och fiffilura på hur man vill ha det! :) Sånt är skoj! Hoppas nu att du kan förverkliga alla fina saker du har tänkt ut! *håller tummarna*

2008-03-06 @ 19:15:08
URL: http://frkp.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback