klagar alltid när nått är fel.

Jag har i min tonåringsperiod alltid varit för feg för att säga till när nått är fel.. det har ändrats drastiskt.. det vet folk som umgås med mig.. ibland kan dom jag är med skämmas att jag är så frammåt och säger åt folk.. men ja menar.. jag är jätte känslig mot kött med massa fett på.. så jag frågade såklart innan när vi beställde om det var mycket fett på det köttet.. nej säger hon och jag tror ju på henne såklart.. när vi fick in maten fick jag skära bort fett och det blev en 3*4 cm stor "köttbit" kvar som knappt gick att äta heller. och när jag råkat svälja en tugga med fett på och höll på att få kvälningnar, så gick jag och sa till.. såklart var jag inte otrevlig.. det var ju inte hennes fel att köttbiten var äcklig. jag fick iallafall min mat för 50 kr, inkls dricka.. helt okej (; för att trösta mig att jag fick gummitugga på segt kött gick vi till affären och köpte nya numret av residence, det var massa om kök i den och det är ju bra (: eftersom vi måste samla på oss massa inspiration till köksrenoveringen. det som är skönt med lägenheten jag visade i tidigare inlägg är att det är nya stommar.. vilket betyder att vi bara behöver nya luckor i högblankt och nytt kakel (: och nyt golv.. och ny bänkskiva.. och inbyggda spottar i taket och ny blandare.. ja det blir ju en del ändå (: kommer bli så fint.

fick ett mejl av killen som jag köpte den svarta cobra telefonen av och han har skickat den nu :D är så glad! ska bli underbart att få en cobra som faktiskt har en ringsignal :P dom äldre cobra telefonerna har ju inte det.. så det blev att man inte använde den tyvärr :/ men men, nu så (: kommer bli såå fin i vårat vita hem.

snart börjar melodi festivalen, och det ska vi såklart sitta bänkade framför, mys! köpt lite lösgodis och ska tända massa ljus. sen ska vi pyssla vidare med inbjudningskorten osv (:

hoppas ni får en mysig kväll! puss&kram (:

image4327



Kommentarer
Postat av: Malin Inspiration & design

Bra att säga i från! =) Lycka till nu med lägenheten! Ni kommer få fint oavsett vilken lya ni flytta rin i. :) Hörs i morron. KRAM!!

Postat av: Katta

Kollade runt lite och det kostar kring 900 på alla ställen här i Örebro...

Ska självklart också titta på schlagern med bl.a. godis som tillbehör. Inte lång tid kvar nu heller. Hoppas du också gillar Charlotte!

2008-03-01 @ 19:37:24
URL: http://www.kattabloggen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback