myspys!

precis varit nere med älsklingen i videobutiken och hyrt en komedi (: ska snart sätta oss och kika på den. älsklingen håller på att lägga upp min dator på annons och imorgon ska han kika på den bärbara datorn som jag ska köpa snart (: och se om han kan få ner priset en aning. sen ska han köpa större minneskort till min mobil också.. får inte plats med så många låtar och bilder just nu. har ätit en jättegod middag innan, skinpasta med svamp. och åt gott vitlöksbröd till. sen städade jag undan i köket och älsklingen hämtade upp den sista tvätten som han varit duktig och tvättat idag (: han storstädade här också. snällis! jag fick ta det lugnt, haft ont i huvudet hela em/kvällen. har smsat med tessan och sagt att jag vill plocka ut löshåret. får massa spänningshuvudvärk av det :/ och sen har mitt hår växt så mycket redan (: på bröllopet får vi sätta in löshår som sitter fast i "kammar" (: får åka dit och köpa håret någon dag! det ska tydligen vara billigt där.

nu blir det film, popcorne, mys och ramlösa (: puss!

image4474



Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej vännen!
Hoppas att ni har en mysig kväll i soffan! Själv har vi precis fått upp värmen härute i stugan. Nu sitter vi o myser i soffan, slösurfar och småslumrar :) Lagom en fredagkväll :)
Ha det gott! Kram

2008-03-14 @ 22:25:27
Postat av: Jo

Hmm, det var ju jag som skrev förut, men det framgick visst inte. Fast å andra sidan kanske du inte känner så många tokar som sitter i stugor så här års.. ;)
kramkram

2008-03-14 @ 23:25:27
URL: http://frkp.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback