sticka!

Idag på arbetsterapin lärde jag mig att sticka.. med fyra stickor samtidigt, det var ett jädra pill, men sen gick det som på en räls (: håller på att sticka raggsockar som ska gå upp till knäna. blir nog jättefint (: har precis ätit ostfrallor med ost och marmelad på och god morgons shot som är så god. ska snart färga håret, ska prova att färga det själv, gjorde alltid det förut och det har gått bra då.. mamma måste nämligen iväg en sväng och jag är för otålig för att vänta (; sen ska vi till telenor och hämta min mobil. ringde och fick prata med en jättesnäll kille och sa att jag inte alls vill ha den som jag ska få.. så han sa att jag får komma in och välja en :D toppen! har ingen aning om vad dom har, men någon ska jag väl hitta (:

har sett jättefina servettringar på typ hemtex som är snirklade runt själva linneservetten med pärlor.. och sånna ska jag pyssla ihop själv, vi ska åka till panudro och köpa lite annat skoj så då ska jag köpa med mig sånna här pärlor lite sånna här och sen en lite tjockare ståltråd. kan nog bli braa. hoppas (:

nej, nu ska jag försöka mig på att färga håret. puss!

image4358



Kommentarer
Postat av: Jo

Skoj med stickning! :) Stickning är bra terapi! :) Det intalar jag iaf min sambo när han suckar över alla garner jag drar hem. Att sticka ger lugn i själen, även för en fröken Bråttom-Bråttom! Du verkar ju iofs pyssla en hel del med annat också ;) Ha det gott!

2008-03-04 @ 16:24:14
URL: http://frkp.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback