trött!

är jättetrött just nu :/ inte sovit så mycket inatt, vi satt och kollade på film Brokeback Mountain jag klarar inte av sånna filmer, grät som ett barn :p himla bra film. älsklingen håller på att göra frukost till oss och sen ska han köra mig till arbetsterapin, stickning står på schemat idag. sen ska vi åka och köpa ut min brudklänning.. 6000 kvar att betala och det känns helt galet mycket, men nu har jag ingenting kvar att betala på bröllop eller thailand eller nått sånt! (: skönt.

beställde biobiljetter igår också, fick bli en riktig tjejfilm (: 27 dresses eller vad den nu hette. har premiär nu på fredag så den ska vi gå på (: bra påskpressent tycker jag! jag gillar verkligen att gå på bio!!

på torsdag ska jag plocka ut mitt löshår.. ska bli så himla skönt. det är lagom slitet nu.. igår köpte jag rödhårfärg med ljusare slingor i. älsklingen ska hjälpa mig att färga håret på torsdag eller fredag (: hoppas det blir fint.

nu är frukosten klar! hoppas ni får en mysig dag i snön! kramar ♥

image4598



Kommentarer
Postat av: Malin Inpsiration&design

Hej gumman! Hoppas du har det bra! :) Kramiiiis

2008-03-25 @ 13:45:46
URL: http://inspirationsdesign.blogg.se/
Postat av: Malin Inpsiration&design

fanny; Ja det var dom kuddarna jag pratade om. :D Visst var dom fina? Lite skimrande. Ja en aning billigare var dom hihi. Jag beställde mig nårra i dag. :) Tyckte jag var värd det. ;) Beställ du me, billiga ju... PUSS PUSS!

2008-03-25 @ 14:05:01
URL: http://inspirationsdesign.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback