tyst.

vad det har varit tyst här idag.. :/ tråkigt va!? vi har varit på 70 års kalas och ätit smörgåstårta och prinsesstårta och druckit röd vin. det var jättetrevligt (: började prata med en kvinna där som har en vännina som äger en second hand butik, liten gullig nära där vi vill flytta.. och hon ska sälja den pga av ryggont. häpen jag blev när hon frågade om jag var intresserad att ta över! (: vi bytte nr iallafall. har ju ingen aning hur allt funkar osv. men visst hade det varit skoj att ha en egen lite butik. mm! ta in unika second hand kläder och göra fint fint i den lilla lokalen. min dröm sen tidigare ju. drömma ska man (: hon skulle ringa imorgon iallafall.

vi har även varit och köpt min vitaoch rosa bärbara dator. den är miiini. fast inte så mini så det är jobbigt. men en 12 tums skärm iallafall (: skit söt. älsklingen håller på att instalera den just nu. så än sålänge sitter jag på hans dator och knappar (: vi har städat också, skönt att få det rent. eller älsklingen städade medans jag plockade in alla matvaror (vi var och handlade på coop) och lagade middag. åt massa sallad och mat och nu är jag proppmätt.

känner mig mycket piggare idag. det var väl någon trött svacka jag var inne i. skönt att vara sitt vanliga glada jag igen. vi hade tänkt att spela lite spel och så senare och dricka lite te "kvälls ro" så gott och milt för magen (: det gillar jag!

ska bli skönt att kunna sitta överallt med datan nu.. längtat så mycket efter en bärbar. och det är skönt att slippa ha den stora andra datan! mmm! älsklingen ska också sälja sin senare innan vi flyttar och köpa bärbar. kan vi sitta i soffan tillsammans tätt tätt och mysa och plinka på tangenterna ^^ härligt! göra oss av med vårat fula databord och stolarna.

läste också att blogg.se ska fixa massa saker så det går att blogga som det ska och det ser jag fram emot! (: jag som bloggar på kvällstid också.. och då är det sällan att det fungerar. ska bli skönt! tack.

puss&kram!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback