vi har lagt bud.

på lägenheten med sjöutsikt.. gissa om vi är spända på svar från säljarna nu va (: dom skulle höra av sig imorgon.. och antigen acceptera det vi bjudit eller ge en mot bud.. så får vi se om vi tycker det är rimligt (: idag efter visningen var vi i farsta centrum som ligger 5 min gångavstånd från lägenheten. där finns verkligen allt man behöver. alla affärer man kan tänka sig. och det är himla bra (: sprang in på åhlens och tittade runt, hittade massa fint, men har ju bestämt att vi inte ska köpa nån inredning innan vi renoverat lägenheten och det kan jag väl stå ut med. (; sen bjöd jag älsklingen på god lunch.. ett ställe i farsta som gjorde sallader och stora mackor, så vi tog varsinn macka med ruccola, tomat, italiensk stark salami, brieost och lite olja, mums! sen gick vi in på gina tricot och jag hittade en jättefin klänning som jag köpte. skön och fin till sommaren, lite puffärm och småblommig med svartbotten. jättefin (: nu har jag 300 kr kvar den här månaden att shoppa för.

image4462
goda mackor :D

om 30 min ska vi åka på en till visning. får se vad vi tycker om den. men jag gillar den vi lagt bud på så mycket. planlösningen är perfekt. och det rä toppen att den inte är renoverad men ändå i så pass gott skick. där kan man lätt bo medans man renoverar.

ikväll blir det mys med film och bara ta det lugnt. ska äta falukorv med stuvade makaroner. lätt och helt okej gott (:

jag är fruktansvärt trött. att gå upp sju som jag gjorde i morse är verkligen inte min grej.. men jag antar att det bara är att gilla läget, sen när jag börjar plugga/jobba igen är det ju den tiden jag kommer gå upp. men upp kom jag och vaknade väl till i duschen efter ett tag ^^ somnade iallafall nyss på golvet i fosterställning. då är man trött när man inte ens orkar gå till sängen som är 2 sek bort. hihi.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback