vill inte skryta..

.. men jag tycker det är så kul. ni är ca tusen besökare om dagen. är jag verkligen så kul att läsa om? (: glad jag blir att bloggen växt så mycket! lämna gärna en kommentar om vilka ni är, ålder, vad ni gillar med bloggen osv.. alltid kul att veta vad ni tycker också.

kram! ♥



Kommentarer
Postat av: Malin Harju

Malin, blir 27 år i juni. Jobbar heltid som förskollärare och stormtrivs. Gifte mig med Johan i augusti och vi bor i världens minsta tvåa (jag skojar inte, 37 kvm) tillsammans med vår hund; en whippethane som heter Lotus. Driver blogen Ekoblogg på www.ekoblogg.blogg.se och försöker leva som "rent" som det bara går. Lägger stor vikt vid ekologi, Fair Trade, KRAV och vegetarisk kost. Promenerar och gör Pilates och har gått ner 41 kg i vikt. Dessutom tycker jag att du är det sötaste som går i ett par skor! :)

Ha en trevlig lördag och en Internationell kvinnodag!

2008-03-08 @ 07:54:01
Postat av: -Kitty

Hejsan jag förstår att din blogg är så populär. Följer även Candys blogg och hon beskrev det väldigt bra. Den är som en oas helt enkelt. Jag ser verkligen framemot att läsa den, det är som att ett skönt lugn kommer över mig. Den är så mysig och intessant. Tog verkligen till mig av dina tips och rekommendationer för hudprodukter bla. Tack för det:) Jag hette förresten -Kitty förut på bilddagboken, har ingen längra. Vet inte om du kommer ihåg mig, jag skrev att du var en av de sötaste tjejerna jag sett och det vidhåller jag fortfarande:) Både på insidan och utsidan verkar det som! Så tack för att du förgyller min och alla andra besökare med din mysiga blogg. Kram/Pauline

2008-03-08 @ 11:23:37
Postat av: fanny

malin Harju: malin, tack för ditt svar, blev jätteglad!! gick in på din blogg nyss och såg att du lagt upp en bild på dig :) va söt du är! verkligen. att du gått ner i vikt så mycket är verkligen starkt! är verkligen imponerad! hoppas du är jättestolt över dig själv, för det borde du verkligen vara! vi funderade på att ha ett EKO bröllop, men insåg ganska fort att ingen äter maten som bjuds på.. vilket är mycket synd. men vad gör man?! liiiten lägenhet! min 2:a lägenhet var en etta på 37kvm som eran tvåa. och den var mini! hur får ni plats med säng och allt? :P jättekul att du läser bloggen! och har hängt med så länge! hoppas du får en jättemysig dag! massa kramar!

2008-03-08 @ 11:29:49
URL: http://pinkpills.blogg.se
Postat av: fanny

-kitty: Hej pauline! vet du, det förstår inte jag.. jag skriver ju bara om vardagen.. men det är himla kul att det är så många som gillar den ändå. det blir på nått sätt roligare att skriva då. glad jag blir att du säger så. helt rörd. kul att jag kan tipsa om saker :) har du provat aspirinmasken jag skrev om? den är toppen! och billig :) jo visst kommer jag ihåg dig! jag använder inte heller bd längre.. lägger upp massa bilder här ist ju :) tack för den snälla kommentaren om att du tycker att jag är söt (det kommer jag leva på hela dagen) blev superglad för din kommentar! glad för att du läser bloggen också! massa kramar/fanny

2008-03-08 @ 11:33:07
URL: http://pinkpills.blogg.se
Postat av: Malin Harju

Förmodligen nästa vecka kommer jag att lägga ut bilder på hur det blev här hemma, vi håller på att hel-renovera nu. Jag hojtar till om du inte går in och läser min blogg särskilt ofta så kn du ju gå in och kika då om du är nyfiken?

Tack! Jag är stolt över mig också!
Kramalin, Ekoblogg www.ekoblogg.blogg.se

2008-03-08 @ 12:23:12
Postat av: Pauline

Det är alltid kul att göra någon glad:) Kul att du minns mig! Jag har inte testat aspirinmasken än, men jag har tänkt göra det. Jag rekomenderade den vidare till min syster också. Det sprider sig hihi. Läste att du funderar på att spara ut luggen, jag tycker du passar väldigt bra i lugg. Men du var väldigt fin utan också. Alltid kul med förändring också:)Nej, nu ska jag göra ansiktsmask och färga ögonbryn. Lycka till med allt! massa Kramar/ Pauline

2008-03-09 @ 11:47:41
Postat av: Lise

Lise, 25 år fra Norge :) Jeg bor sammen med kjæresten min i en ganske stor leilighet (4 roms på 83kvm) som ikke hadde vært pusset opp siden 50-tallet da vi flyttet inn. Et skikkelig oppussingsobjekt, med andre ord!
Jeg har fulgt med i bloggen din en stund, men ikke kommentert noe ennå, tror jeg.. :) Jeg liker at du er så åpen når du skriver, at du legger ut mange bilder og at du skriver ofte! Også har vi ganske lik smak når det gjelder innredning :)

2008-03-09 @ 15:07:51
URL: http://sugarinthemorning.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback