Dagen!

har varit jättebra! (: helena och jag vaknade vid elva och åt frukost. sen åkte hon hem och jag mötte mamma och åkte till skärholmen och shoppade. blev mest fönstershopping för mig. jag vet inte vad det är med mig. lite blev det iallafall. hittade äntligen rosa ljus.. värmeljus. som inte har den kromade kupan om sig utan transparent plats. tack! letat som en tok. så fanns dom där! ceriserosa och ljusrosa (: fick följa med hem. sen köpte jag ny nagelkräm från lush.. den andra var slut. sen blev det rosa silkespapper till frigolit hjärtat jag bloggade om innan. mamma och jag pysslade med det hela kvällen.blir så himla himla fint (: ska fota sen så får ni se. men vilket jobb. men det är det värt.

vi åt i skärholmen. grillade mackor med feta ost, oliver, tomat mm. veggomat. gillar det mer och mer. vi äter aldrig kött längre.. kanske ska övergå till bara vegetariskt.. vi får se (: kyckling gillar jag dock.. jaja, vi får se!

sen har vi varit ute och gått på mysig kvällspromenad och ätit på grillen, vi blev så hungriga! sen gick jag hem och har suttit i soffan och skickat mejl till trubaduren som ska spela gitarr under vigseln och så (: kommer bli kanoners.

imorgon ska jag och tessan in till stan och shoppa hår. låter lite läbbigt. men det är en affär som säljer äkta löshår.. jag ska stoppa i till bröllopet och även ha efteråt (: om jag orkar. haha. det är iallafall kammar man fäster i underhåret. jag saknar mitt långa hår. fast mitt eget har blivit ganska långt nu (: går iallafall ner till skulderblanden. innan stan ska jag till naprapaten och knäcka ryggen och innan det iväg och fixa lite till bröllopet. måste framkalla massa foton till festprogrammet (: sen kommer min vän carro och köper en klänning av mig som hon så gärna ville ha. tänkte på henne när jag skulle lägga ut den på tradera och frågade om hon ville köpa den. snål jag är, men jag måste få ihop pengar nu :/ så mycket utgifter det här året. men det är ju bra saker och mysiga saker vi lägger pengarna på (: ska iallafall bli jättemysigt att träffa carro igen. var evigheter sen :(

titta va söt hon var.. här kan ni läsa

nu ska jag bortsa tänderna och krypa i säng. lång dag imorgon! (: puss&godnatt.





Kommentarer
Postat av: Marie

Dina hudprodukter du använder från Clarins, vilka är det? Var inne och skulle handla men tyckte att det var en djungel att hitta rätt.

2008-05-02 @ 08:43:42
Postat av: Malin

Hey Snygging! ;D

2008-05-02 @ 11:13:32
Postat av: jennie

säg mig vad heter du på tradera? håller själv på e tradera=) man e ju nyfiken, ha de bra

2008-05-02 @ 15:32:36
Postat av: fanny

marie: jag var också ganska lost när jag skulle handla.. så jag fr¨ågade expiditen om hjälp :) jag har iallafall rengöringskrämen som man löddrar upp med lite vatten i händerna.. det är en tub. sen har jag det gröna ansiktsvattnet på flaska och sen dagkrämen. dom har bara en dagkräm så det är bara att fråga efter den :) lycka till! kram

2008-05-02 @ 17:30:17
Postat av: fanny

malin: hih ;D ska du säga, snyggo!

2008-05-02 @ 17:31:01
URL: http://pinkpills.blogg.se/
Postat av: Marie

Tack för svaret! Tusen frågor nu eller nåt :p Använder du det varje dag eller bara vid sminkning? (inte dagkrämen men det andra?)

2008-05-02 @ 23:00:53
URL: http://majsanx.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback