:(

jag har skruvat fel på ett ställe och nu får jag inte ut skruven. jag känner mig aningen frustrerad..! fick ringa alex och få lite pepp.. haha. gick väl sådär med monteringen med andra ord. och jag vet inet om jag har humöret till att montera den andra nu :P plusa att klockan är ganska mycket. tror jag ska tvätta bort sminket, äta lite mackor och te och krypa ner i sängen och läsa. jupp! har haft en jättetrevlig kväll. träffade johanna och roxie (hunden jag ska passa) hon var verkligen jättetrevlig. vi gick på en timmes promenad med roxie och lekte massa med pinnar osv. skönt med en lite större hund, det blev en riktigt rask promenad (: sen bjöd hon hem mig till henne och hennes sambo på fika och vi såg på sanningens ögonblick där, hade vovven i knät och hade det mysigt (: jag trodde att det var en shäfer jag skulle gå ut med men det är en mastiff (: kamphund. men jättejättesnäll och gosig.



så henne ska jag vakta 1 dag i veckan (: blir två promenader. och får 800 kr alltså 200 kr om dagen.. 100 kr per promenad. helt okej. sen kan det bli flera dagar i veckan beroende på hur hon jobbar. hon som äger roxie är ett år äldre än mig (: kul med nya kompisar!!

ska tvätta bort sminket nu och äta lite och komma isäng sen (:

sov så gott! puss&kram



Kommentarer
Postat av: tessan

Åh vilken fin vovve! :) Du kommer få mkt motion gumman, och det är ju bra! Du som vill ut och röra dig på dagarna. Saknar dig jätte mycket! Synd att det strulade med skåpet, hoppas det gick att fixa? :(

Älskar dig jätte mkt! puss puss din bästis

2008-05-19 @ 06:42:29
URL: http://youremyangel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback