fredag!

sitter hemma hos min mormor nu (: mamma kom och hämtade mig. hade så tråkigt hemma. har ju ingen tv än.. och kan inte packa upp mer nu, eftersom jag inte har någon garderob.. men sen när den är uppe så har jag massa att pyssla med (: vi har gjort fotbad och filat fossingarna, mysigt. druckit massa te och tittat på talang på tv. nu ska mamma köra hem mig och jag ska göra lite mackor och te och lägga mig och titta på filmen tessan hyrde åt mig. en komedi. ska bli myspys. tända massa ljus och kanske hänga upp gardinerna i vardagsrummet. GUD vad jag längtar tills allt är klart här. eller vi iallafall har fått hem soffan så vi har nått att sitta i. hihi. nästa vecka är min baby ledig (: underbart..

dagarna som kommer ser ut såhär:

lördag -
hämta tvn hos mamma, packa mer tradera paket och kolla betalningarna. helena kommer på kvällen.

söndag - alla möbler från ikea kommer hemlevererat, montera ihop garderoben. hem till ann och fira hennes födelsedag som är på måndagen. träffa söta nikki

måndag - träffa fotografen och gå igenom poser osv sen åka på utflykt och åka hem till trubaduren och gå igenom låtarna som han ska spela under vigseln. tar ca 2 timmar dit och 2 timmar hem.

tisdag - åka till strängnäs och göra en provuppsättning av brud frisyren, åka till bageriet och provsmaka tårtan, ha en helt underbar dag i strängnäs och sen åka till herrgården och proväta bröllopsmaten.

onsdag - killarna ska ta ut alex på svensexa (oroa dig inte thomas, alex är bandlyst från bloggen, hihi) jag ska fixa hemma, pyssla och städa.

torsdag - pyssla lite med bröllopet på dagen, hem till tessan & thomas på middag på kvällen. klippa thomas.

fredag - lediga! bara mysa, hyra film och njuta av att ha varandra (:

NU - åka hem och titta på film. pusspuss.



Kommentarer
Postat av: Malvi

Det ser ut som att du har en rolig vecka framför dig - va kul!:D Vart ska ni gifta er? Jag har startat en blogg och har utmanat dig där - kommer inte ihåg om du har gjort den utmaningen innan, men kan va skoj att göra den igen annars kanske :) Trevlig helg! Kram

2008-05-17 @ 00:10:34
URL: http://mallefia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback