God kväll (:

Ligger i soffan med tvn på. väntar på att maskinerna nere i tvättstugan ska bli klara så jag kan fortsätta tvätta. vet inte om jag orkar att tvätta mer, men jag ska iallafall vika och torka det som är i maskinerna nu. skönt att nästan all tvätt är tvättad nu (: ska bli uuunderbart att ha tvättmaskin i lägenheten! (:

som ni kanske märker så försöker jag vila upp mig så mycket det bara går.. eller har gjort de dom här dagarna. för imorgon börjar vi att renovera sovrummet. ska ta med mig systemkameran och fota. på fredag ska vi flytta över våra sängar och köksprylarna och även kläderna. och då ska renoveringen i sovrummet vara klart. imorgon ska vi ta ner all tapet därinne.. det är ca 3 lager med olika tapeter och på den översta tapeten är det bredspacklat med antingen spackel eller något annat som liknar det. så det blir lite pill att komma ner till betongväggen, men det måste göras ordentligt. har ingen aning om hur lång tid det kommer ta.. men kul kommer det bli (:

när vi är klara med att riva ner allt ska vi ta en kofot och bryta loss listerna, sen ska vi tapetsera upp renoveringstapet och på det grundmåla och sen måla vitt. sen tapetsera med den fina vita tapeten med metallic medaljonger och sen på med vita släta lister. just taket ska vi måla också. innan vi målar och tapetserar såklart. och valnötsgolvet ska läggas (: så det ska vi hinna med tills torsdags kvällen. sen på fredag ska vi som sagt hyra stor flyttbil och både flytta våra saker och mammas möbler ska in här i lägenheten. och på fredag blir det våran första natt i lägenheten. våran egna :D ska bli jätte spännande och mysigt. sen på lördag ska jag börja plocka upp köket. kommer nog smygstarta med det redan på fredagen på kvällen om jag inte är helt död då. jag gillar inte att bo i oröra. så känner jag oss rätt kommer allt vara på plats några dagar efter vi flyttat in (: längtar som bara den.

kvällen har som sagt varit lugn. vädrar ut ordentligt i sovrummet, båda fönstrena är öppna på vidgavel. täckena har varit på vädring hela dagen och nu har jag precis bäddat rent med dom vita medaljongsängkläderna. håller på att tvätta överkastet och prydnadskuddarna som vi har på sängen (: har bara tvättat sängkläder, underkläder och handdukar ikväll.
imorgon ska jag till läkaren och undersöka en sak. läbbigt. men men. måste göras! sen till psykologen och sen hämtar älsklingen mig så åker vi och handlar med oss mat och åker till lägenheten.

ska surfa vidare lite nu innan jag ska ner i tvättstugan igen. hoppas ni har en gosig söndagskväll (: puss&kram




Kommentarer
Postat av: carin

Längtar efter att se lite bilder =) Det var jättekul att se sist när ni gjorde iordning lägenheten ni bor i nu. =) lycka till i veckan nu =) Hoppas det går bra. Stor kram

2008-05-05 @ 08:05:24
URL: http://carinparin.blogg.se/
Postat av: fanny

carin: va kul att du ser fram emot det :D ska bli jättekul att se resultatet sen :) ha en bra dag! massa kramar

2008-05-05 @ 11:10:03
URL: http://pinkpills.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback