im so sorry

hoppas ni läsare står ut med att jag inte kommer vara lika aktiv på bloggen fram till bröllopet. känns som jag slits mitt i tu.. eller ja, jag slits lite här och var. jag har tagit ett snack med både arbetsterapin och vanliga terapin. jag är ledig därifrån nu fram till bröllopet så jag orkar och framför allt hinner klart med allt. även fast vi inte har ett hejdundrande stort bröllop så har det varit så sjukt mycket att göra. många samtal att ringa, trådar att hålla i, människor att träffa, platser att åka till. dekoration, tankar och framför allt ha tid till allt. förstår inte riktigt hur jag skulle hinna allt om vi båda hade heltidsjobb och barn?! hur gör folk? mirakel. haha. jag känner mig verkligen psykiskt och fysiskt utmattad. ville bara ställa mig och skrika. panikångest är nått jag lider av och det har jag haft nära till många gånger.. tur att jag har alex som kan hålla i mig när jag skakar av utmattning. urk för stress. misstolka mig inte, det ska bli jättemysigt och kul att gifta sig. men så himla skönt när allt det här är över. eller iallafall när allt är klart och vi kan sitta och ta det lugnt. vi hinner inte med så mycket just nu.. när det gäller att ta vara på tiden med varandra. som är synd. men vad ska man göra? vi hann ju med ett mysigt bad, man får se det från den ljusa sidan. vi har ju iallafall varandra. livet ut om jag får bestämma. har aldrig mått så bra, haft det så bra som jag har det nu med honom. gör allt för honom. och han för mig och det känns bra, så bra att vi har varandra. då är det värt allt det här. att ligga sömnlös på nätterna för att man har så mycket att tänka på och hålla reda på. ni skulle se min kalender (;

mitt hjärta håller på att sätta upp inredningen i den ena garderoben. vi tar lite i taget. så får vi sätta fart sen i juli med renoveringen i köket och i badrummet.

ska sätta på lite te och duka fram lite kvällsmackor. gott, för jag är hungrig. sover sämre på tom mage. imorgon ska jag verkligen bara ta det lugnt. det ska bli så skönt. ska inte gå utanför dörren! bara ligga och slappa och bli frisk! ser ni mig framför er med en knallröd näsa på bröllopskorten..!? ha. den synen vill vi helst slippa (; så nu gäller det att vila och knapra och slurpa vitaminer och massa frukt.

kvällsfika och sen komma i säng, min underbaring ska upp halvsex och jobba!

imorgon kommer jag ha hela dagen på mig att blogga också. ska bli kul. känns som en evighet sen!

god natt & sov så jättegott. kram





Kommentarer
Postat av: Malin Inspiraion & design

Hej Fannygumman! Du måste vara rädd om dig & vila lite också (så gott fet går). :)Inte bra med stress, vet ju själv av egen erfarenhet. :S



Ja du, att få i hop livet med barn är inte alltid lätt.

Allt går i 190 knyck. Planering är det som krävs om man ska kunna få något gjort.



Jag brukar t ex utnyttja varje läge jag kan för att pyssla, typ när kidsen ser Bompi, leker fint osv.

Jag är ju så glad i att pyssla så jag föredrar det i stället för något annat. =) Att pyssla gör mig så glad & det ger mig energi. Särskilt när man blir nöjd med resultatet. :)



Jag hoppas att din ångest ska hålla sig lugn. Ångesten kommer när det blir för mkt runtomkring och man inte riktigt hänger med i svängarna. Det är kroppens sätt att säga i från. Man måste lyssna på kroppen men det är inte alltid så lätt när man har saker man "måste" göra.





Nu ska jag skala lite ägg som vi ska ha på macka, mmmm. :) Redig go frulle! =)





Ha det så jättebra nu hjärtat & va rädd om dig!!





Puss & Kram

2008-05-24 @ 09:29:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback