leta leta leta

det verkar vara omöjligt att hitta ett köksbord som passar i vårat kök.. hm. letar flera timmar om dagen. men får ju inte ge upp nu (; vi måste ha ett bord att äta på. och även fast älsklingen tycker att vi ska ha ett bord för två i köket och sen ett lite större matsalsbord i vardagsrummet.. kommer få plats, men det känns onödigt att ha två bord i en tvåa.. plus att när vi har gäster är vi nästan alltid bara fyra. så vi använder sällan vårat matsalsbord. förutom när man fyller år och hela släkten kommer ^^ vill ha det luftigt och nu måste vi hitta ett köksbord! hittade ett på 24sevenliving för 1995kr med fyra stolar. det är en internet butik, men man kan boka tid och få komma och provsitta så jag har mejlat dom (: så får vi se hur det här ser ut.









Kommentarer
Postat av: Malin Inspiration & design

Hej! Det ser ut att vara stolarna vi hade hemma på prov. Dom var fruktansvärt obekväma. :( Det var sånna vi ville ha annars.

Det var ju rackarns billigt annars.



kram!

2008-05-05 @ 09:17:29
Postat av: fanny

malin: vet :/ det är därför vi vill åka dit och provsitta dom. jag vet, priset var mkt bra :D vad är det för köksbord ni köpt gumman? hoppas du får en bra dag!KRAM!

2008-05-05 @ 11:14:05
URL: http://pinkpills.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback