Lördag!

precis väckt älsklingen, han ska gå upp om en halvtimme och det tar ett tag innan han vaknar (: ska göra frukost, mackor med ost och gurka, juice, fil med banan och graipfruit. sen ska vi åka hem till mamma och hämta hem våran tv. ikväll ska jag titta på massa tv och film :D ska bli jätteskönt att få hem den. har ingen tv bänk förens i morgon, så vi får ta med oss våra gamla soffbord och ha den på ^^ det gäller att vara fiffig.

gav katterna mjukmat i går.. det skulle jag inte gjort. dom är skit dåliga i magen idag. hua. luktar inte rosor direkt. får nog hålla oss till torrfodret.. (:

längtar riktigt mycket tills imorgon när möblerna kommer hem. ska montera ihop tv bänken på kvällen. älsklingen jobbar sin sista natt då. längtar tills han är ledig. så mysigt. (: vet inte om jag skrev vad det var för tv bänk vi köpte.. det var iallafall en likadan som vi hade i förra lägenheten.. en bestå alltså. fast i vit och med vita högglans luckor. den blir 3 m lång. och med kromade ben. riktigt tjusigt (:

ni får ju se sen imorgon.

hoppas ni får en jättemysig dag, det ska vi ha. puss!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback