mäh :(

jag har inte kunnat logga in sen i går kväll. nått är fel på blogg.se och på publishme.. är det någon av er som har samma problem?

jag gick iallafall upp för några timmar sen. har duschat och vikt in tvätt i skåpen samt satt på en till maskin (: underbart med tvättmaskin. vi köpte en tvättställning på ikea, men glömde såklart kvar den vid kassorna :/ tur att det var den billigaste för 49 kr (; nu hänger det tvätt lite här och var i lägenheten. vi har två jättebra ställningar somman väcklar ut på balkongen. så lite hänger där med (: ska snart äta lite frukost. helt glömt av det. fick hem två filmer från cdon idag också.. an american crime och ciao bella. ska titta ikväll på ciao bella. hon är så himla söt som har huvudrollen i filmen! lite lik amanda berg (:

idag ska jag fixa här hemma som sagt, gå ner i källaren med några kartonger med vinterkläder och vinterskor. sen ska jag packa och skicka lite tradera paket osv. blir en mysig dag med andra ord (: lugn!

nu vill maowen ha mat i sig. vi hörs senare. puss&kram.

ps. fick en kommentar (som jag inte kan svara på då det är fel på systemet) det var en tjej som undrade om alexander tycker att sovrummet är för tjejigt. jag frågade honom och han såg helt förvånad ut. det var ju han som valde tapeterna till sovrummet :P och ljusslingorna runt rören var hans idé också.. dom rosa detaljerna har han absolut inget emot (: han låter mig bestämma de mesta när det gäller inredningen, eftersom han vet hur kul jag tycker att det är. han är en guldklimp den där alex (; ds.

ps 2. tack tack tack för alla snälla kommentarer om vårat sovrum (: vi storm trivs. ds



Kommentarer
Postat av: Sandra

Jag har haft samma problem både igår kväll och lite under dagen på publishme, väldigt irriterande! Kram Sandra

2008-05-27 @ 13:30:27
URL: http://tjohalia.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback