sista nu..

nu är sista tradera paketen skickade. jag är verkligen en optimist. hur kunde jag i min vildaste fantasi tro att jag skulle ha tid att börja sälja saker på tradera.. nu?! hrmf..! det har resulterat i klagomejl från köparna och stress från min sida. skit också. nu ska jag inte lägga upp någe mer förens efter bröllopet. tur att alla som köpt saker av mig varit så snälla och förstående. min sjuklighet kom ju inte direkt lägligt :/ jaja. nu ska sista elva paketen skickas imorgon. sen är jag ledig från det ^^

har kikat på husfruarna och muffat glass.. som kissarna såklart också ville smaka av, så jag fick lägga upp lite till dom också (: sötnosarna. undra om dom trivs här.. det verkar så iallafall (: mina hankatter har inte kommit överens så bra.. men dom verkar vara kompisar nu?! det är till min stora glädje! tro mig. onödigt att vara ovänner, när man kan vara vänner lixom (:

dagarna går så sjukt fort.. känns som jag just gick upp.. måste ställa klockan imorgon tidigare och fixa lite. mamma har lovat mig att göra klart frigolithjärtat, tack mami (: en sak mindre att tänka på. imorgon ska jag och älsklingen åka och storhandla på coop och sen på torsdag ska vi skriva ut allt tilll festprogrammen som jag och tessan ska pyssla med nu i helgen.  hon kommer och ska "bo" här under helgen och hjälpa mig med det sista pysslet. festprogrammen. tack tack älskling (:

ska skriva en lista på dekorations sakerna som ska köpas på torsdag. ska till skärholmen med mamma.

pusspuss..



Kommentarer
Postat av: Marie

Haha, jag tror också att dina katter resonerar så ;) Bättre att vara vänner än ovänner :) Sött! :p

2008-05-27 @ 23:35:01
URL: http://majsanx.blogg.se/
Postat av: Mali Inspiration & design

Tack för pratstunden i går. Ursäkta att jagvar lite seg. var så trött i går. :S



Ha en bra dag gumman! Jag är pysslig värre! Massa idéer som surrar. :)



Nu ska jag åka hem! KRAM KRAM!

2008-05-28 @ 11:36:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback