sovdax!

sitter i sängen och bloggar. ful ovana att ta in datorn till sängen. måste släppa nätet och komma till ro i sängen och läsa (: men ville bara skriva ett god natt inlägg.

haft svårt att svara på kommentarer nu på kvällen så jag skriver här istället. en tjej undrade varifrån den vita tapeten med metallic medaljonger kommer ifrån och det var tro det eller ej silvan bygg (: sen fick jag tips om köksbord från ikea av en söt norsk tjej, tack så jättemycket för det (: blev jätteglad. ska dit och kika nu i veckan på dom!

kvällen har varit lugn, minst sagt. slappat som aldrig förr. får passa på nu innan veckan börjar. renovering från måndag - fredag. gud va kul det ska bli (: thomas kommer med oss på måndagen och hjälper oss dra ner alla tapeter ner till betongen. slitgöra, men oj så fint det kommer bli sen.

jag och mamma tände massa ljus och har legat på soffan och ätit vindruvor, mackor och grönt ört te. jumjum. tittat på film och myst.

imorgon ska jag packa lite mer i flyttkartongerna och tvätta de sista. ska även ut och cyckla på min nya cyckel :D ska bli mysigt. funderar på att cyckla till sundbygård och sitta vid vattnet och äta glass. hade varit mysigt. får se om vädret tillåter det.

nej nu ska jag dra täcket över mig och läsa plaza! pusspuss och sov så gott.



Kommentarer
Postat av: Helena

Hje gumman! Vad skönt att kunna cykla över allt! bra motion oxå!

Som du ville så säger jag till dej om att cykel stavas bara med K inte CK som du skrev! Så nu vet du det till nästa gång gumman! Inte lätt att hålla koll på alla CK:N här i världen =P SYnd att vi inte bodde närmare varandra för du kunde vi cykla tillsammans :D

kram

2008-05-04 @ 09:39:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback