svettig

urk. har slitit hela kvällen! har flängt upp och ner från källaren och fått ner både tomma flyttkartonger och vinterkläder (: siken arbetsmyra jag blidde då. det var nog den där redbullen som stod i kylen som gav mig lite energi. hihi (: imorgon kommer ju soffan så jag har gjort plats för den. har även packat upp min kärleks kläder och organiserat och fixat i hans garderob. pedant kan ni kalla mig när jag sorterade hans slipsar, skjortor och tröjor i färgordning. mer än vad man kan säga om min färgglada garderob ^^ men han ska ju ha det bästa såklart, min skatt ♥ har även hunnit prata med min florist och hon är sååå exalterad över min brudbukett (; det blir rosa rosor i olika nyanser.. cerise, mellanrosa och sen rosa gerbia (min favorit) dom kommer även pryda dukningen på börllopet. kommer bli så läckert. det enda jag inte gillade var spetsen hon babblade om som hon skulle vira runt skälkarna.. hm. och sen försökte hon få med mig på brudslöja i buketten också. icke! :P okej att temat är gullesnuttenutt.. men någon måtta får det väl va :D

ska faktiskt ta en dusch nu.. har som sagt arbetat här hemma hela dagen. tvättmaskinen här hemma går varm. men lägenheten ser inte längre ut som ett tvätteri (: har fått in allt i skåpen. ska gå ner till videobutiken och köpa lite snask.. om jag inte har kvar sen innan. sen ska jag titta på dirty dancing 2 med katterna.

hoppas att ni får en gosig kväll kära läsare (: puss&kram



gerbian som så fint kommer pryda min bukett. gud vad jag längtar!! nio dagar kvar nu. älskar dig, älskar oss, älskar vårat älskande. älskar dig min fina, vackra alexander!



Kommentarer
Postat av: Marielle

Gerbera är min favorit blomma med. Fick en sån i kruka när jag fyllde år av Kenneth, i rosa så klarthihi.

2008-05-28 @ 22:33:14
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback