dusch!

nu har jag tittat på tv, läst bloggar (massa) och slappat i soffan, ätit middag framför tvn eftersom att jag inte var hungrig när jag och alexander skulle äta, så det blev gott med våra nyttiga pannkakor framför husfruarna! bra som vanligt (:

nu ska jag ta en lång och skön varm dusch och sen ska jag titta på film i sängen, mysigt va (: ! inte så mycket bloggande idag tyvärr, men vissa dagar blir det så! (: har dock massa jag vill blogga om så det blir nog en del imorgon! imorgon kväll kommer mamma hit, hon äter middag med oss och sen ska vi baka det där amerikanska risgodiset. gud va gott. hoppas verkligen att det är det jag tror det är (: mums! sen hyr vi säkert en film och har myskväll. babys sista natt imorgon också. hur underbart är inte det?! sen är han ledig i en vecka och då ska vi hitta på massa mysigt! blir nog mycket thailands planering och kärleksmys såklart (: och efter det jobbar han bara fyra nätter till innan vi åker.. det börjar verkligen dra ihop sig till våran kärlekssemester :D läängtar!

nu - duscha! får se om jag slänger in någonting mer innan jag tuppar av. annars får ni sova så gott så hörs vi imorgon! puss&kram (:



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback