fåtölj-jaken är kanske, kanske slut!!

vet ni? nu har vi hittat en fåtölj som båda gillar (: kul va! men den är svindyr på mio, så jag försöker hitta en billigare variant på andra sidor (: går bra, dock inte klar förens jag hittat en liiite billigare. den på mio kostar 12.900 kr. känns inte helt okej..! haha (:

stan var så himla mysig att gå runt i. hade julkänsla i kroppen till max! tittade lite efter julklappar och köpte lite julpynt, bla. siffrorna jag bloggade om innan! skitfina! kommer bli riktigt fina i jul (: jag och tessan var och fikade, åt varsinn jättegod kycklingmacka med apelsin jucie till. gott! sen gick vi som sagt runt och tittade lite i affärer. jag köpte en present till mamma som hon önskat sig och nu är det bara en sak kvar att köpa (:

sen kom älsklingen och hämtade mig och vi åkte och handlade till middagen, det blir thaimat med risnudlar och kyckling! mums! ska sätta igång med det nu, älsklingen dammsuger och fixar här hemma, sen ska vi ha myskväll han och jag (: underbart!

idag fick vi hem ett erbjudande i brevlådan från bredbandsbolaget.. 100 mbit / s för 249 kr i månaden om man beställde innan den 30 nov! och eftersom vi inte har något internet här hemma just nu förutom mitt 3G som suger.. så var det här bra! man får både fast telefoni (äntligen kan jag använda min fina kobratelefon)  och vi fick även den där trådlösa dosan på köpet (: kunde inte bli bättre. lite skillnad med 100 mbit / s från det jag har nu som kommer upp i 3,6.. det ska bli riktigt skönt! (: mitt 3G går ändå ut snart så.

här har ni fåtöljen! (: gillar den massor! har lite andra planer på tapet i vardagsrummet också.. ni ser den på den andra bilden längst till vänster bakom fåtöljen.. mörkgrå och lite ljusgråare bredrandig. love it! vi ska beställa hem tapetprover!








Kommentarer
Postat av: cassandra

jag äääälskade fåtöljen på andra bilden :) vart är den ifrån? också mio?



det var ett tag sen förresten, hur mår du fina? det vore kul att ses igen över en fika, eller vad säger du?

pussochkram

2008-11-10 @ 22:37:36
URL: http://cassandra.blogg.se/
Postat av: Life

Mysiga mystjejen! Det bara strålar värme från dig, du är så bra feel-goodinspiration! Fortsätt med det! :) Pussar

2008-11-11 @ 00:13:43
URL: http://isayno.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback