hellåå

fredagskväll och jag ska snart hoppa in i duschen och tvätta håret och sen ska vi packa in oss själva och katterna i bilden och åka till helena och joakim på middag, ska bli supermysigt och både jag och alexander har sett fram emot ikväll (: det blir ingen utgång för oss tjejer ikväll. krogen känns lam och både jag och helena är på myshumör och vill hellre sitta hemma med tända ljus och mysa! ska nog svänga förbi affären senare och köpa lite godis också! mums! två fredagar i månaden som vi får äta vad vi vill och då ska man ju passa på lixom (:

dagen har varit jättebra! vi har varit hos mamma och rensat ut kläder, skor, prylar och annat som ska med till loppisen på söndag! kommer sätta låga priser på sakerna, vill bara bli av med allt..!

jag blev så glad imorse när jag vaknade! hade fått ett sms på mobilen av en kille som jag pratade med på telia igår. vi har haft ett abonemang hos dom, tv, telefoni och bredband.. dock har vi inte fått igång det och ringt flera ggr.. tillslut gjorde dom en felanmälan och det visade sig att dom inte fört över abonemanget när vi flyttade hit för 7 månader sen.. så vi fick avsluta avtalet, fast det eg. skulle kostat 5000 kr.. gratis då såklart och får tillbaka alla pengarna som vi betalat.. vilket var 500 kr imånaden! wii (: julklappspengar!

nej ni. nu ska jag göra mig iordning och sen åker vi (: hoppas ni får en jättemysig kväll. det ska vi ha! puss&kram.



Kommentarer
Postat av: Sofia

Hej tjejen! Allt bra med mig, hoppas att det är bra med dig med! Gardinskenan är Ikeas Kvartal som man kan skarva ihop så många man behöver (140 cm/st) och gardinerna är också från Ikea och heter Vivan (ynka 79 kr/par)....vad kul att du vill härmas...det betyder ju att du gillar det!!! :) Ha en bra helg, kram

2008-11-07 @ 19:20:43
URL: http://fiabloggen.blogg.se/
Postat av: Helena

Hej! :)

Jag kollade på ett av dina tidigare inlägg om en fjällräven (greenland) som du köpt. Och det är precis en sån jacka jag önskat mig länge, men har aldrig kunnat hitta affären. Så jag undrar bara om du vetvad affären du gick till hette?(a)

Kramar

2008-11-07 @ 22:33:41
URL: http://har ingen :P

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback